12/28/2023

De voorbereidingen beginnen voor een nieuw tijdperk:

De voorbereidingen beginnen voor een nieuw Bretton Woods en een nieuw tijdperk: Vrolijk kerstfeest – door Ben Fulford

Vooral de Chinese vastgoedsector is een niet te negeren olifant. Sommige rapporten zeggen dat ze misschien wel 3 miljard appartementen hebben gebouwd voor 1,4 miljard mensen, maar dat de huisvesting nog steeds onbetaalbaar is.

Het blijkt ook dat het verhuizen van mensen naar krappe appartementen hen ervan weerhoudt kinderen te krijgen, waardoor China geconfronteerd wordt met een demografische ineenstorting. Hun enorme inzetten op elektrische auto’s zullen ook worden opgeschroefd als waterstoftechnologie deze overbodig maakt.

Met andere woorden: zowel China als het Westen (de rest van de wereld niet zozeer) moeten hun economische plannen voor de lange, korte en middellange termijn volledig veranderen.

Dat is de reden dat er voor maart bijeenkomsten op hoog niveau worden voorbereid om te komen tot een alternatieve toekomstige richting voor de westerse en Chinese economie.

De overwinnaars in de oorlog tegen de KM presenteren nu plannen die verbazingwekkend zijn qua omvang en ambitie. Om te begrijpen hoe fundamenteel de veranderingen zullen zijn, moeten we de fundamentele overeenkomst tussen Aziatische en westerse geheime genootschappen in ogenschouw nemen: van nu af aan zal het ons doel als soort zijn om de hoeveelheid en verscheidenheid aan leven, inclusief menselijk leven, te vergroten.

Zodra de plannen om dit te bereiken zijn uitgewerkt, zal het resultaat ervoor zorgen dat de Cambrische explosie in vergelijking lijkt op een champagnebubbel.

(Volgend deel over een paar dagen) https://www.disclosurenews.it/new-bretton-woods-ben-fulford/

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: