1/25/2022

Wat vindt commandant Eichelsheim van het WEFdie ze volledig in onze politiek hebben laten infiltreren?

 Wat vindt deze slome commandant Eichelsheim er van dat onze overheid het ondemocratische niet gekozen netwerk World Economic Forum (WEF) volledig in onze politiek en land hebben laten infiltreren? wat neer komt op een coup!!!!

CDS generaal Onno Eichelsheim

         Generaal Onno Eichelsheim   Commandant der Strijdkrachten

´´De coronamaatregelen maken heftige emoties los in de samenleving. Dat is niet vreemd.
Deze onzekere situatie duurt al bijna 2 jaar en de maatregelen hebben forse impact op ieders persoonlijke leven. De meerderheid van de Nederlanders houdt zich aan de regels om zichzelf en anderen te beschermen. Maar niemand wordt er blij van – ik ook niet´´

Het mooie aan ons land is dat iedere burger het recht heeft om in vrijheid te demonstreren. Als mens en militair sta ik er vierkant achter dat je mag zeggen wat je vindt en je het niet altijd eens met elkaar hoeft te zijn. 

Het beschermen van onze vrije samenleving en open democratie is niet voor niets een belangrijke taak van Defensie. LOL totaal wereldvreemd?

 Waar ik geen begrip voor heb, zijn veteranen die bij coronademonstraties misbruik maken van ons uniform ' en waar het uniform voor staat.
Recent doken er weer mensen in militaire outfits op bij dergelijke demonstraties.
Het roept vragen op over hun status en straalt negatief af op de hele krijgsmacht. Ik merk dat veel collega’s en veteranen dit sterk afkeuren.
 
Dit gaat ten koste van  (oud-) collega’s en de uitstraling van de krijgsmacht.

 Wat vindt deze commandant Eichelsheim er van dat ZIJN overheid het ondemocratische niet gekozen netwerk World Economic Forum (WEF) volledig in onze politiek en LAND hebben laten infiltreren? 

Dat roept vragen op bij het volk welke de krijgsmacht betaalt !

Tegelijkertijd de overheid van af 1 april 2022, ons tot acceptatie van een QR code (de elektronische enkelband) dwingen. 

Dat gaan wij het volk niet accepteren

De kracht van de ludieke volksstemming middels het melden van een storing met de "QR code" is dat wij cijfermatig kunnen aantonen hoeveel mensen klaar zijn met het criminele en corrupte beleid van de overheid.

 

Geen opmerkingen: