1/27/2022

Canadese konvooi: 50.000 trucks, 70 kilometer lang

 Canadese ‘vrijheidstruckers’ vormen ’s werelds langste konvooi: 50.000 trucks, 70 kilometer lang.~ en 1,5 miljoen mensen zijn onderweg naar het parlement in Ottowa.

De lengte van het konvooi lijkt mij “ietsje” langer: gemiddelde lengte van een truck: 14 meter . Dat 50000 maal: 700 kilometer

https://twitter.com/TheoFleury14/status/1486534094850707458/photo/1

 

En nederland, MASSAAL de QR weigeren of verwijderen. Laat de Horeca en de Cultuursector maar kleur bekennen.  

PS
We zijn bezig eenzelfde konvooi in Europa te organiseren. Australië idem. 2022-Freedom Convoy to Brussels groep Telegram. 

Truckers van Nederland , Belgiė, Duitsland, frankrijk, Spanje enz. kom bij elkaar en verenig je samen staan we sterk en leg elke hoofdstad lam in europa net zo lang tot alle ratten gevlucht zijn.

Sluit je aan, united we stand!

Waarom trekken niet alvast  boeren, truckers, havenarbeiders en Groningers niet massaal naar DenHaag?
Toeslagaffaire, Wilders, overstroming Limburg, Aarbeving Groningen, bonnetjes, etc, etc, etc. Allemaal  lui of laf en wegkijkers?

             Canadian truckers are heading to Ottawa to protest vax mandates

 truckers

 In 2020 werd in Egypte het record langste vrachtwagenkonvooi ter wereld gebroken. Het was 7,5 kilometer lang en bestond uit 480 vrachtwagens. Jarenlang was het record in Nederlandse handen. Het Freedom Convoy (vrijheidskonvooi) dat vanuit Brits-Columbia op weg is naar Ottawa is nog veel langer.

“Het is 70 kilometer lang,” zei Benjamin Dichter, woordvoerder van het vrijheidskonvooi, tegen de Toronto Sun. “Ik heb beelden gezien die in een vliegtuig zijn gemaakt. Het is indrukwekkend.”

10 keer langer

Woensdag reden de truckers door Manitoba en op vrijdag bereiken ze het zuiden van Ontario. Zaterdag wordt er een groot protest georganiseerd bij het parlement in Ottawa.

Het konvooi is mogelijk 10 keer langer dan het wereldrecord. Volgens schattingen bestaat het Canadese konvooi uit 50.000 trucks uit het westen, oosten en zelfs de Verenigde Staten. Het ziet ernaar uit dat Ottawa op 29 januari wordt overspoeld door trucks.

 Veder lezen

Saillant detail is dat er al heel lang gezegd wordt over Trudeau dat hij de zoon van Castro is.
Dit wordt uiteraard hevig ontkend.
Maar de frappante gelijkenis tussen Trudeau en F. Castro liegt er niet om.
Griezelig zelfs.
Dat kan tot het einde der dagen in twijfel getrokken worden maar waar geen enkele twijfel over bestaat zijn Trudeau zijn warme woorden over Castro na diens overlijden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: