1/27/2022

Aan al onze politiecollega’s en aan iedereen die het aangaat,

 Brief van BlueTruth aan alle politiecollega’s en aan iedereen die het aangaat.
- Geschreven door politie medewerkers 

- De Juridische en wetenschappelijke onderbouwing over waarom het strafbaar is om de mondkapjesplicht, testplicht en prikplicht op te leggen.

Ongeacht in welke positie je verkeert, is het noodzakelijk te onderzoeken wat er nu werkelijk gaande is, en dan met name als je een positie bekleed met veel verantwoordelijkheden.
Weet dat als je je schuldig maakt aan strafbare feiten je uiteindelijk ter verantwoording zal worden geroepen, het blijft niet zonder gevolgen.

Een ieder heeft het recht om goed geïnformeerd te worden en heeft vanuit zijn/haar functie/achtergrond een aandeel in het geheel, vandaar dat we deze brief met juridische en wetenschappelijke informatie jullie niet wilden onthouden.

De brief is verzonden aan duizenden e-mail adressen,

o.a. naar de Eerste en Tweede Kamer, politie, brandweer, vakbonden, waterschappen, provincies, gemeenten, banken, luchtvaartbranche, onderwijsinstellingen, uitvaartbranche, supermarkten, pretparken, ziekenhuizen, pensioenfondsen, de (kinder)ombudsman, Amnesty International, adviescolleges, omroepen, zelfstandige bestuursorganen en vele grote bedrijven/organisaties, zowel in Nederland alsook buiten de landsgrenzen vanwege de wereldwijde situatie. 

Ook al is het juridische stuk gebaseerd op de Nederlandse wetgeving, de juridische boodschap kent geen grenzen en is internationaal van toepassing.

Hoogachtend,

BlueTruth


Het is wat leeswerk, maar de moeite waard.

BlueTruth is een collectief voor (oud)politieagenten, dat zich net als wij inzet voor een inclusieve samenleving zonder (medische) uitsluiting.

https://www.bluetruth.nl/actueel/aan-een-ieder-die-het-aangaat/

 Forwarded from Artsen Collectief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: