1/25/2022

Wat gebeurt er toch onder het circuit van Zandvoort?

25 januari 2022,  Enorme trilling voelbaar van IJmuiden tot Zandvoort na explosie op zee

Het schip dat op dit moment onderzoek doet naar de kabel - Ruud den BoerHet schip dat op dit moment onderzoek doet naar de kabel - Ruud den BoerHet schip dat op dit moment onderzoek doet naar de kabel - Ruud den BoerHet schip dat op dit moment onderzoek doet naar de kabel - Ruud den BoerEen flinke trilling is rond 13.30 uur voelbaar geweest in de omgeving van Zandvoort tot en met IJmuiden. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio is de oorzaak een bom uit de Tweede Wereldoorlog, die voor de kust van Zandvoort tot ontploffing is gebracht. https://www.nhnieuws.nl/nieuws/298409/enorme-trilling-voelbaar-van-ijmuiden-tot-zandvoort-na-explosie-op-zee?fbclid=IwAR1TFlTynB-NJsO_UlgGt_ZaQoUr4PudHKGzTCH3zs6aeylXMoTIrG5YdvM

 

Een oud artikel maar geeft meer inzicht over de zogenaamde bom die af gegaan is bij Zandvoort!

Er is iets met Zandvoort. 

Met een getuigenis van een inwoonster van Bolsward. 

Zij is betrokken geweest bij zeer vele satanische rituelen, uitgevoerd door prominenten van de Nederlandse machtsstructuren. 

Deze getuigenis betreft een situatie onder het circuit van Zandvoort, met betrokken zijn van Mark Rutte. Zij beschrijft hier hoe zij hem heeft zien handelen tijdens een satanische show en handelingen.

 tunnels onder circuit zandvoort, kindermisbruik

 

 


 

 

 

     

Al decennialang duikt de naam Zandvoort op bij pedofiele netwerken en kindermisbruik; ongeacht hoeveel moeite de media doen om dit te bagatelliseren.

Eind jaren negentig van de vorige eeuw was Zandvoort ook wereldnieuws vanwege wat men toen noemde de Zandvoort Files.

Een verhaal dat zich afspeelde rondom de in 1998 vermoorde kinderporno-handelaar Gerrie Ulrich die in Zandvoort woonde en vanuit daar een soort wereldwijk netwerk in kinderhandel runde.


 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: