1/29/2022

TRUDEAU Zoon van Fildel Castro, Sinclair Castro

WE ARE NOT GONNE TAKE IT, ANYMORE !!!!!!!!
Enough is enough.!!!
WIJ PIKKEN HET NIET MEER, GENOEG IS GENOEG...!!!!

Canada in verzet. Het is gebeurd. Het volk staat op. Ik heb er lang op zitten wachtten,.


Canada, zoals ik het ken, het immense land, van de meren to aan de boomgrens, vanaf watertown tot aan Kamloops, van de watervallen tot Chicoutimi., van Grimsby tot Vancouver island., het geduldige Canada, het heeft genoeg. 


HET IS UIT MET DE PRET. DE LIJN IS GETROKKEN. DAG VIEZE PEDOFIEL TRUDEAU.
Zoon van Fildel Castro, Sinclair Castro - Trudeau, al geloven velen dat niet. Maar de dictatoriale trekjes zaten er al in, als echte zoon van zijn vader en als puppet van de WEF( World Economic Forum)en touwtje van de Illuminati, helemaal geen moeite mee.

En het geduldige Canadesche volk, een mixture van engelsen, fransen, Nederlanders en Indianen, wachtte en wachtte ook op de Buurman. Maar de Buurman wachtte op de Buurman. Eindelijk kreeg men in de gaten, dat er samen twee buurmannen waren.

De USA met 12000 truckers aan de grens en Canada met 50.000 truckers, een groot leeg land, rijden en reden met hun trucks van Vancouver naar Ottowa, waar de smeerlappen zijn, onderweg toegejuigd door honderdduizenden Canadezen. Het is ook niet niks, 4.300 km te rijden door bijna leeg gebied.
Wij sloegen dat leeg gebied altijd over, op onze vacantie tripswant - 2 tot drie dagen in een slaapterrein , door onafzienbare prairies, is niet zo aantrekkelijk.
Dus geen makkelijke rit, maar het terug nemen van je land en je bevochten rechten, die afgenomen zijn door een stelletje ziekelijke corrupte pedofielen is nooit makkelijk.

Het volk vertrouwd de zwaar betaalde corrupte Instituten van controles, kapot gemaakt door omkoping, afpersing en fraude, niet meer.
En zo gaat het overal....ziekenhuizen sluiten, dan is er bij de anderen bijna geen plaats meer, en maar zeuren, dat de zorg stuk loopt met gefeekte opgaves en statisstieken. Nepfilms en hersenspoelerei.
Vergeet de woorden niet van Mike Yeadon ;

STAND- UP, WE HAVE TO DROP THEM, 40% is behind us.
STA OP, WIJ MOETEN HEN LATEN VALLEN, 40% van het volk staat achter ons......
ER IS GEEN PANDEMIC,
ER IS CRIMINAL INTENTION, CRIMINELE INTENTIE.
MET DE BEDOELING GENOCIDE......!,!

MAAR VERGEET NIET, VORIG JAAR ZIJN ER MEER DAN 6000 vluchten geweest naar Quantanamo Bay, Cuba
Dat zijn dus zo’ n 18 vliegtuigen per dag 24/7.
EN DEZE JANUARI ZIJN ER AL MEER DAN 10.000 arrestaties wereldwijd uitgevoerd.
Dus er wordt achter de schermen zwaar aan gewerkt.
Het is alleen jammer dat er publiekelijk niets naar buiten komt. De mensen horen en zien niets. Geen tastbare feiten eigenlijk.

Bush ge-executeerd, fauci heeft een dubbelganger, de Queen ook
, niets komt naar buiten.

HET VOLK WIL RESULTATEN ZIEN..... EN DAAR IS HET WACHTEN OP
HET BUSJE KOMT ZO, ZEGGEN ZE....

STA OP, GA NAAR BUITEN,JE BENT DAT BUSJE....!!!!!!??

Forwarded from Het Hiernamaals

 

 

 

 

Geen opmerkingen: