1/23/2022

Kijken: in 3 minuten genezen van kanker

Big Farma verdient triljoenen dollars per jaar en dus doen zij er alles aan om de winstgevende leugen in stand te houden. Iedereen die iets anders zegt wordt de mond gesnoerd, publiekelijk belachelijk gemaakt of vermoord. Ontelbare mensen verdwenen of werden ineens dood gevonden omdat ze een zogenaamde ‘hartaanval’ hadden gehad.

De mensen achter Big Farma zijn ook de mensen achter de banken, achter de mainstream media en achter verschillende grote websites, zoals Google, Facebook en Wikipedia.

Van de ziekte AIDS werd gezegd dat het HIV-virus dit veroorzaakt. Maar ook hier geldt dat het HIV-virus nog nooit is gevonden. Hetzelfde geldt voor een verkoudheidsvirus dat ze Corona zijn gaan noemen.

Er zijn honderdduizenden dollars uitgeloofd aan wetenschappers om het bestaan van het Covid19-virus te bewijzen. Tot op de dag van vandaag is dat nog niet gelukt. Want hoe moet je bewijzen dat iets bestaat, als je het niet kunt vinden?

Kijken: in 3 minuten genezen van kanker

Soms hoor je weleens verhalen over mensen die op het randje van de dood stonden en op miraculeuze wijze ineens genazen. Spontane genezing van de meest ernstige (dodelijke ziekten), maar ook minder ernstige kwalen, bestaat. Het is een feit. Maar zolang je niet snapt wat de achterliggende technologie is, noem je het waarschijnlijk een wonder.

In de Westerse wetenschap geldt dit ook. Deze wetenschap gaat er vanuit dat wat je niet kunt zien of meten, ook niet bestaat. Een kolossale fout.
Een spontane genezing die ze niet kunnen verklaren noemen ze een wonder. Maar zodra ze weten wat deze spontane genezing veroorzaakte, noemen ze het een technologie.

Geloof en overtuigingen

Geloof speelt een belangrijke rol in spontane genezing. Maar dit is beslist geen religieus geloof.
Het gaat over algemene geloofsovertuigingen. Wij mensen groeien op en worden geprogrammeerd. We noemen dat ‘leren’.
Tijdens onze jeugd leren we enorm veel. We importeren als het ware heel veel informatie van onze ouders, opvoeders, familie, vrienden, leraren en andere mensen om ons heen.

En je brein is zo gemaakt dat als jij maar vaak genoeg een bepaalde programmering krijgt, je erin gaat geloven. Als je als kind maar vaak genoeg hoorde dat Sinterklaas bestaat, ging je dat geloven. Maar dat wil niet zeggen dat wat je leert ook per definitie waar of onwaar is.

Geloofsovertuigingen zijn noodzakelijk om te overleven.
Zonder geloofsovertuigingen kun je niet functioneren in de samenleving. Zelfs als je niets gelooft, geloof je toch in iets.
Zo geloof je bijvoorbeeld dat als je honger hebt en je gaat eten, de honger gestild wordt. Een geloof is dan ook niets meer dan een innerlijke overtuiging hebben dat als x gebeurt, je y kunt verwachten.

Louis

Op 27 december 1822, dit jaar dus 2 eeuwen geleden, werd in de familie Pasteur een jongetje geboren dat de naam Louis kreeg.
Later zou Louis scheikundige en microbioloog worden en werd hij bekend om zijn ontdekkingen over de principes van vaccinatie, microbiële fermentatie en een proces dat naar hem vernoemd werd: pasteurisatie.

Pasteur’s onderzoek leidde tot opmerkelijke doorbraken in het begrip van de oorzaken en preventie van ziekten, die de basis legden voor hygiëne, volksgezondheid en veel van de moderne geneeskunde.

lees verder

Geen opmerkingen: