7/20/2024

TIJDLIJN:

 Een wereldwijde black-out was nodig om deel te nemen aan NESARA/GESARA:
De eerste was een grote waarschuwing! Rolling black-outs over de hele wereld vinden nu plaats! 


Banken sluiten! Alle vluchten worden geannuleerd! De aandelenmarkt is gecrasht! Massamedia zijn verdwenen! Het internet wordt afgesloten! Een wereldwijde cyberstoring treft luchtvaartmaatschappijen, banken en media van de VS tot Australië

 Met een finale finale internet storing wordt het SWIFT betaal systeem uitgeschakeld, dus het einde van Agenda 21 / 2030 van de Globalisten.

American Airlines, United Airlines, Delta Airlines en Turkish Airlines hebben al vluchten geannuleerd vanwege de storing. Alle luchthavens in Spanje kregen te maken met een “incident met computersystemen” na de storing van Crowd Strike. De Britse tv-zender Sky News is offline gehaald. De storing had invloed op “alle Microsoft-producten”, wat leidde tot storingen bij banken, nutsbedrijven, media, tv, mobiele communicatie, internet en andere.” …“ Een wereldwijde storing heeft bedrijven, waaronder banken, luchtvaartmaatschappijen, telecommunicatiebedrijven, tv- en radiozenders en supermarkten offline gehaald. Grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zijn aan de grond gehouden. Er zijn problemen gemeld in Australië, India, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland.
De storing lijkt Windows-pc's wereldwijd te treffen.” …The 17th Letter (JFK Jr.) op Telegram vrijdagochtend 19 juli 2024 https://t.me/The17Letter


Vrijdag 19 juli 2024: Forensische analyse toonde aan dat er drie verschillende wapens zijn gebruikt bij de moordpoging op Trump. Adjunct-directeur van de FBI betrokken bij de schietpartij op Trump: FBI DIRECT gelinkt aan de moordpoging op Donald Trump in NIEUW rapport!! (youtube.com)

Vrijdag 19 juli 2024: Het Hooggerechtshof is dit jaar niet met vakantie gegaan, heeft de zittingen verlengd tot juli en heeft nog geen beslissingen aangekondigd. Vanaf vrijdag 19 juli zijn de zittingen nog gaande en is er nog geen einddatum aangekondigd.

Vrijdag 19 juli 2024: Nieuwsalert! De RV en militaire operaties: achter de schermen – De ondertekening van een historisch verdrag door 209 landen is bedoeld om wereldwijde valuta's opnieuw te definiëren! Vertrouw op het plan! – amg-news.com – American Media Group

Vrijdag 19 juli 2024 Trump heeft een bericht gestuurd naar de Deep State.
Direct na Trumps toespraak zingt operazanger "Nessun Dorma."

Nessun Dorma wordt gespeeld aan het einde van de film The Sum of All Fears, waarin ALLE verraders en Deep State-acteurs werden geëxecuteerd. The Sum of All Fears wordt meerdere keren genoemd in de Q Drops. Trump is heel specifiek over zijn liedjes... hij speelde dit om een ​​reden. https://rumble.com/v57j6dp-just-after-trumps-speech-opera-singer-sings-nessun-dorma-sum-of-all-fears.html https://x.com/mjtruthultra/status/1814156315079463194?s=46&t=KbeHKcWo9iYbqqIySY5EJA


Nu komt alles in een stroomversnelling, de aanslag van Trump en zijn benoeming om als kandidaat voor de Republikeinen te vertegenwoordigen als toekomstig president van de VS.
Zijn eerste contact met Zieliński om de oorlog te beëindigen in de Oekraïne, deze weet nu dat de VS geen middelen meer zal geven om tegen Rusland te vechten.
China heeft aangegeven Rusland te steunen.
Deze beslissing is het einde voor de NATO, want alle middelen zijn verbruikt, en geld om nieuwe te maken of te kopen is er niet.

De ongekozen Deep State MP Dick Schoft heeft geen geld meer te besteden, dus regeren van de NGO WEF Kabinet zal moeilijk worden.

Murk Ratte is blij gemaakt met een dooie MUS.
Of hij de nieuwe NATO baas wordt of is, maakt voor zijn GENOCIDE berechting door een Tribunaal niet uit
. >> Gitmo ☠️


Feit is dat direct na de benoeming van Donald J Trump door de RNC, Duitsland het budget voor de Oorlog te steunen heeft gekort.

Ik weet het is verwarrend, maar de Deep State heeft Duitsland geregeerd vanuit de VS – Israël door chantage.
Het feit dat het vliegverkeer plat ligt en treinen stilstaan was immers voorspeld.

Verwacht dan ook de rest van de voorspellingen van Massa Arrestaties van de WEF Nazi’s en hun berechting voor tribunalen.

Nederland is niet vrij geweest vanaf het beging van de tweede wereldoorlog en de coup van Bernhard von Lippe, die ons de illusie moest geven dat we vrij waren.
Alle verraders hebben zich zelf bloot gegeven, op het moment van een Alert (EBS) zal ook MSM niet meer kunnen liegen en verantwoordelijk gehouden worden voor hun rol in de misdaad tegen de mensheid.

Geen opmerkingen: