7/10/2024

Klokkenluiders hebben een afschuwelijke ontdekking gedaan:

 Klokkenluiders: miljarden aan belastinggeld gebruikt voor kinderhandel, overheidsfunctionarissen medeplichtig 

 

Deborah White, die op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken werkzaam was, heeft een afschuwelijke ontdekking gedaan.

In juni 2021 ontdekte White, die voor het Office of Refugee Resettlement werkte, voor het eerst dat minderjarigen over de grens werden gesmokkeld. Nadat ze daar melding van had gemaakt, werden kinderen nog steeds naar gevaarlijke plekken gestuurd, aldus de klokkenluider.

Ze zei tijdens een rondetafelgesprek tegen senatoren dat miljarden dollars aan belastinggeld zijn gebruikt voor kinderhandel bij de zuidelijke grens en dat overheidsfunctionarissen medeplichtig zijn.

NEDERLAND 

Ook in Nederland VERDWIJNEN er nog steeds kinderen.  Denk ook aan het toeslagschandaal! kinderen die nog steeds niet terug zijn.

Kunt u zich nog het debat herinneren van Gideon van Meijeren met Grappenhaus over Satanisch ritueel kindermisbruik en hoe kwwad Grappenhaus werd. Vanwaar die boosheid wel omdat Gideon gelijk had.

Het grootste gros onder de pedofielen huizen in Den Haag, het koningshuis, rechters en top ambtenaren nationaal als internationaal.
Alleen al het feit Demmink beschermd door Dick Schoof!! spreekt boekdelen over onze zogenoemde rechtstaat kunt u dit zich nog herinneren Voormalig topambtenaar van Justitie Joris Demmink wordt niet vervolgd voor seksueel misbruik van minderjarigen. Het gerechtshof in Arnhem heeft bepaald dat het Openbaar Ministerie mag stoppen met de vervolging. Het OM had het hof daarom gevraagd.

Het valt mensen sowieso al op dat Dick Schoof in de korte tijd dat hij premier is alleen maar tweets plaatst over de NAVO, Rusland en Oekraïne.

Nederland is zwaar ziek…. Nederland is een zwaar crimineel land.

De NATO bijvoorbeeld is een van wereld grootste handelaar in mensen (organen) en kinderen in het bijzonder. Zoals ook het VN leger een organisatie is die zich toelegt op handel in mensen (organen) en kinderen.  

De kinderseks markt is de meest lucratieve markt gevolgd door de illegale wapenhandel en drugshandel allemaal in goede handen bij landverraders als Rutte & Co.

Het Biden regime dat met vervalste verkiezingen een staatsgreep heeft gepleegd in 2020 is op dit ogenblik een grote organisator van handel in kinderen. Het fenomeen immigratie is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het is bewust geschapen met meervoudige doelen. 
Speciale pedo teams gaan oorlogsgebieden in om verweesde kinderen op te sporen en ze onder de “beschermende” vleugels van westerse pedofilie normaliserende regeringen te brengen. 

De vrouw van Zelensky staat in Oekraïne aan het hoofd van kinderhandel en orgaan handel en Amsterdam en Rotterdam zijn doorvoeren havens.

Geen opmerkingen: