7/10/2024

Burgers Nederland aan Zet:

 Naar aanleiding van acties van Burgers Renkum aan Zet m.b.t. de Smart City ontwikkelingen in Renkum en Arnhem hebben actieve werkgroepen van andere gemeenten zich gemeld om aan te haken bij een landelijk knooppunt Burgers aan Zet

Dit landelijke knooppunt maakt coördinatie, afstemming en informatiestromen tussen alle werkgroepen in alle uithoeken van het land mogelijk.

Burgers Nederland aan Zet trapt af met een fysieke bijeenkomst ergens in het land waarbij o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:
👉🏻 inventarisatie in welke fase iedere gemeentelijke werkgroep zich bevindt
👉🏻 in welke vorm willen we communicatie en afstemming gieten tussen werkgroepen onderling, aangesloten bij landelijk knooppunt BAZ
👉🏻 de wens bestaat om herkenbaar en vindbaar te zijn voor toekomstig aan te sluiten werkgroepen. Hiertoe kan een website van Burgers aan Zet NL worden opgezet.
Wat willen we op deze website wel en niet publiceren? (Afweging vindbaarheid/veiligheid).

Ben jij:
✔️ verbonden aan een actieve werkgroep in jouw gemeente en
✔️ heb jij interesse of ken jij leden van deze werkgroep die interesse hebben om als contactpersoon aan te haken bij het landelijk knooppunt
✔️ en wil jij de belangrijke rol van liaison vervullen tussen deze landelijke communicatie- en afstemmingsgroep en jouw werkgroep?


Meld je dan nu aan!
Stuur een mail naar burgers-aan-zet@protonmail.com en vermeld in de ONDERWERPREGEL de gemeente waaraan jouw werkgroep verbonden is.
In de mail vermeld je de namen van de maximaal 2 contactpersonen, inclusief de e-mailadressen.

Wij brengen alle aanmeldingen in kaart. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt een link naar de datumprikker voor de eerste bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

vrijwilligers van
Burgers Renkum aan Zet VIDEO

DELEN DELEN DELEN DELEN DELEN!

Geen opmerkingen: