7/13/2024

Het Global Awakening - met onverwachte verrassingen:

 Verleden, heden en toekomst zijn één in 5D

 

Zonder kennis van het verleden en het heden is de transitie naar de 5D-wereld onmogelijk. Bereid je dus voor door nu de ware geschiedenis te leren. Daartoe heeft FWC een reeks waarheidsgetrouwe, historisch nauwkeurige artikelen gepubliceerd. Gebruik ze!

Een ramp is een gebeurtenis die grote vernietiging of een plotselinge, gewelddadige verandering veroorzaakt.
Er zijn vijf cataclysmen op planeet Aarde geweest, de laatste was zevenduizend jaar geleden, een zesde komt binnenkort, maar deze zal de onze zijn om planeet Aarde van boven tot onder te reinigen.

De vijf voorgaande grote overstromingen hebben het grootste deel van de wereldbevolking weggevaagd.
De conflicten die zich achter de schermen afspeelden tussen de Siriërs en de Pleiadiërs worden niet genoemd, vooral op een andere enorme landmassa in de Atlantische Oceaan werd Atlantis ook weggevaagd door deze laatste overstroming.


Misbruik van energie, misbruik van technologie en elitarisme werden uiteindelijk dominant, wat de belangrijkste reden voor de zondvloed was.

Na de Atlantische Catastrofe werden de gegevens van de Stichters vastgelegd en teruggedraaid om de historische gegevens van ons verleden te vervalsen. Waarheidsgetrouwe verhalen zijn verdraaid tot criminele geschiedenissen.

Het Global Awakening kan gepaard gaan met onverwachte verrassingen of schokkende gebeurtenissen die bijzonder moeilijk kunnen zijn voor die groepen mensen die geïndoctrineerd zijn met verschillende religieuze overtuigingen en intellectuele dogma's die onverenigbaar blijken te zijn met de komende onthullingen die veel bewijswaarheden bevatten.


De Deep State Cabal-matrix is ​​nu doorbroken, het is gewoon een kwestie van ons massale ontwaken.
De criminelen moeten met eigen ogen worden gezien om te weten wie en waar ze zijn. Door het massale ontwaken zal alles ten goede veranderen en zal iedereen zich naar het licht keren.
Zie deze tijd als voorbereiding, maar weet dat de doorbraak zeker zal komen.

Ze verdwijnen zodra de bevolking massaal ontwaakt.
Op een dag die niemand kan voorspellen, zal de volledige omvang van de leugens plotseling aan het licht komen en door de massa worden waargenomen. De mensheid zal beseffen dat zij op grote schaal is misleid door haar autoriteiten.

Waarheidsgetrouwe verhalen over de invasies van buitenaardse wezens zijn verdraaid om 'de mensheid tot een zondaar' te verklaren, teneinde een reeks religieuze mind-control-dogma's in alle religies van de wereld te bevorderen.

Hoe dieper je in jezelf geworteld bent, hoe meer verbonden je bent met je ziel, hoe groter je begrip van de kosmische verbindingen en hoe gemakkelijker en harmonieuzer je kunt leven.

Alles draait om ongeleid, onafhankelijk denken; Helaas hebben weinigen dit geleerd. Autonoom denken en individuele intuïtie geven je de nodige ervaringskennis om de klassieke volgerhouding te degraderen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen: