7/13/2024

De wereldgeschiedenis moet worden herschreven:

 De wereldgeschiedenis moet worden herschreven

Door Peter B. Meyer - 12 juli 2024



Een nieuwe manier van denken

Zodra GESARA eenmaal geïnstalleerd is, zal het de mensen op aarde bevrijden van armoede en slavernij, zodat zij zich volledig kunnen wijden aan de ultieme taak van de noodzakelijke planetaire transformatie. https://finalwakeupcall.info/wp-content/uploads/2024/07/A-new-way-of-thinking.jpg


• Wanneer GESARA van kracht wordt, zal dit betekenen dat de Deep State War voorgoed voorbij is.
Het zal betekenen dat iedereen op aarde voldoende welvarend zal zijn met een verbeterde levensstandaard.
Het zal betekenen dat goud en zilver, dat wil zeggen aan goud gerelateerde valuta, niet langer zullen worden gemanipuleerd en dat er overal banen zullen worden gecreëerd.

• Het betekent dat GESARA iedereen in de wereld meer dan genoeg geld zal geven om tekorten voor altijd te voorkomen.
Het betekent nieuwe technologieën, vrije energie, schoonmaak van het milieu, vliegende auto's en tijdreizen naar andere planeten en sterren.

• Het betekent een perfecte gezondheid voor iedereen, inclusief ontbrekende ledematen die teruggroeien.
Het betekent het begin van een nieuw tijdperk, en het allerbelangrijkste: het is niet meer te stoppen. Niet alleen jouw eigen lot zal voor altijd veranderen, maar dat geldt ook voor dat van elke andere levensvorm op planeet Aarde.

De hele wereld en iedere andere sterrennatie zal hierdoor worden getroffen en zal een verandering ondergaan wanneer GESARA eindelijk van kracht wordt.


Lezers kunnen zich afvragen:
“Wat gebeurt er als de Cabal-landen failliet gaan en ik mijn pensioen verlies?

Vrees niets. Iedereen is in feite uw voornaamste schuldeiser.
Het nieuwe systeem zal echter vele malen beter zijn dan alles wat momenteel beschikbaar is. en hogere pensioenuitkeringen voor zowel veteranen als gepensioneerden, zowel in de publieke als de private sector.

Als de vraag is: wat is er vandaag de dag mis met de planeet?

Het antwoord is dat alles verkeerd is, van voedsel, landbouw, taal, onderwijs, gezondheidszorg, technologie, wetenschap, sport, geld, zaken, bijna alles, zo niet alles.

GESARA is ontworpen om armoede en alle daaruit voortvloeiende kwalen op de planeet tijdens de transitieperiode uit te bannen. De veranderingen zullen niet lichtvaardig worden opgelegd, maar maken deel uit van het plan om comfort en bescherming te bieden die het moreel en de menselijke ervaring naar een nieuw niveau van vreugde en geluk zullen tillen.
Gelukkig zijn met je leven zal de gebruikelijke ervaring zijn.

Sommigen zeggen misschien dat geld geluk kan kopen, maar met geld kun je alleen goederen en diensten kopen!

Planeet Aarde zal een nieuwe maatstaf krijgen voor milieu, voedsel, geluk, en er zullen meer banen betrokken zijn bij het redden van Planeet Aarde.

Net als aandelen en vastgoedwaarden enz. zullen mensen hun ware doel in het leven gaan beseffen, wat de meerderheid op aarde is vergeten.

De mensheid zal enorm profiteren van GESARA. De aarde is de rijkste planeet.
Er is momenteel meer dan genoeg goudgeld op aarde zodat ieder mens miljonair zonder schulden kan zijn.


Mensen moeten echter leren voor zichzelf te denken en op innovatieve manieren te handelen, omdat de meeste, zo niet alle, bestaande parameters verouderd zullen raken.

De betekenis en waarde van geld zal totaal anders zijn dan wat het nu is.

Iedereen zal genoeg geld hebben om van te leven. Er zal geen noodzaak of voordeel zijn om te corrumperen, te stelen of om te kopen.
Iedereen zal vrij zijn om welke hobby dan ook uit te oefenen als levensonderhoud, of om alleen te werken wanneer hij of zij dat wil.

Geen opmerkingen: