7/09/2024

Emergency Broadcast System (EBS) is klaar voor de 8-uur durende uitzending!

 Er komt een seismische gebeurtenis aan: een afrekening van verborgen waarheden die zo diepgaand zijn dat het de fundamenten van alles wat we weten zal verbrijzelen. 

Het Emergency Broadcast System (EBS), een ogenschijnlijk onschuldig communicatiemiddel, is niet wat het lijkt. Het is het omslagpunt in de menselijke geschiedenis, het moment waarop lang verborgen realiteiten in het harde daglicht worden gezet.

De militaire formatie die de EBS moet uitrollen, staat klaar om eeuwenoude leugens te ontmantelen en ons oog in oog te brengen met de onthulling die de mensheid opnieuw zal definiëren.

Deze orkestratie vereist een compromisloze naleving van het protocol. Veiligheid staat voorop. Elke test, elke nauwkeurige beoordeling is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat miljarden mensen deze gebeurtenis vanuit hun huis kunnen meemaken. De EBS zal de rot blootleggen die in de donkere hoeken van de regeringen, bedrijven en instellingen van de wereld heeft gewoed.

https://gazetteller.com/code-red-emergency-broadcast-system-ebs-ready-for-the-8-hour-broadcast-white-hats-vs-deep-state-battle-for-control/

 

 

Geen opmerkingen: