7/20/2024

De gordijnen oprollen voor Cabal? :

 De gordijnen oprollen voor Cabal:



Weet je nog toen Gene Ho je op 18 juli vertelde dat de credits zouden gaan rollen?


Na de toespraak van Trump zingt operazangeres “Nessun Dorma” Nessun Dorma wordt gespeeld aan het einde van de film "The Sum of All Fears", waarin alle verraders en Deep State-acteurs werden geëxecuteerd.


Toeval bestaat niet mensen.

Het enige dat u nu hoeft te doen, is nadenken over alle informatie die Donald Trump heeft sinds hij de RNC-genomineerde is geworden en die nu toegang heeft tot informatie over de nationale veiligheid.
Voeg daar dan nog de inbreuk op de cyberbeveiliging aan toe die alle gevoelige informatie onthult die de alfabetagentschappen in verband brengt met de Russische Collusie, de verkiezingen van 2020, Covid-19 en 6 januari.

Geen van hen rekende erop dat Donald Trump de moordaanslag zou overleven.
Nu heeft hij alle informatie om ze voor het leven op te bergen.
Ik ben er vrij zeker van dat hij op dit moment vergaderingen heeft en op basis van die informatie zal handelen. De overgangsperiode van 5 maanden is in volle gang.

Stel jezelf nu nog een vraag.
Waarom heeft Donald Trump vandaag een vrede- telefoongesprek met Zelensky gepland?
Begrijpt u de implicaties hiervan als gevolg van het datalek met CrowdStrike? Die zijn servers in Oekraïne heeft. Stel je voor hoe eenzijdig dit telefoontje zal zijn.

Oekraïne heeft zich al overgegeven, wat onder de radar bleef.
Vorig jaar werd gemeld dat Oekraïense troepen zich massaal overgaven, zo beweerde het Russische persbureau TASS, in die mate dat Moskou een speciale radiofrequentie heeft opgezet zodat Oekraïense soldaten die de Vleesmolen willen overleven dit veilig kunnen doen.

Ongeveer 10.000 Oekraïense soldaten hebben zich toen overgegeven aan de Russen met behulp van de speciale 149.200 “Volga”-radiofrequentie, die sinds midden zomer actief is, meldde TASS.

Kunt u zich dat aantal vandaag voorstellen? U moet dus weten hoe D. Trump dit gesprek met Zelensky gaat structureren om hem ertoe te brengen meer namen en locaties op te geven,......... of anders>>>Publiek Gitmo








Geen opmerkingen: