7/01/2024

Alles gebeurt tegelijkertijd in deze gigantische operatie, onderdeel van Operatie Storm:

 Samenvatting van de bijeenkomsten en telefonische vergadering van dhr. Salvage uit Brazilië:



Alles is zeer ver gevorderd, dankzij het vele werk dat vorige week is verricht, wat enorm was. Alles beweegt zeer snel om de blokkades op alle procedures voor de start van 4B-meldingen vrij te geven, waarbij we niet vergeten dat Amerikaanse instellingen al meldingen hebben gedaan voor de eerste groep, namelijk groep 4A en een kleine groep van 4B, die niet 10% halen.

Alles gebeurt tegelijkertijd in deze gigantische operatie, onderdeel van Operatie Storm. We zien dat er al enorme onrust gaande is op de planeet. Een van deze gebeurtenissen en vele andere waar we het over hadden, moeten nog plaatsvinden: deze grote internetblack-out.

De Alliantie functioneert heel goed. De Witte Hoeden hebben de controle, de pijn van de krachten die de wereld onderdrukken wordt volledig onthuld, alles wordt duidelijk. Met elke dag die voorbijgaat, komen er meer waarheden aan het licht, zodat je kunt begrijpen hoe hard en goed ze hebben gewerkt.

De lancering van de RV werd vertraagd door veel hackeraanvallen.
Zoals altijd is het een proces dat absurde logistiek vereist en deze lancering van de Global Currency Reset is een militaire operatie, dat mogen we niet vergeten. Het is niet zomaar gebeld worden en het omgaan met papierwerk is niet zo eenvoudig, deze logistiek is militair en dat betekent dat niemand weet wat er gebeurt en wat er zal gebeuren, omdat dit allemaal heel geheim is.

Veel mensen denken wanhopig dat het niet zal gebeuren, maar dat zal wel gebeuren. Vertrouw op het plan, dus we moeten onszelf geruststellen. We observeren een gigantische chaos, maar deze reset zal plaatsvinden.

De Verenigde Staten staan ​​onder druk om de Tier 4B-lancering uit te voeren , volgens de informatie die we hebben, en deze informatie is uitsluitend militair.
Er wordt onderhandeld over de RV op de Forex.
De vrijgave van fondsen komt ook rechtstreeks van het Department of Defense Operations van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Dit betekent dat de fondsen naar wereldwijde operaties gaan en dit is een enorme klus.

Ook is ons verteld dat obligatiehouders toegang zullen krijgen tot hun geld. Velen in de Verenigde Staten zijn hiervan al op de hoogte gebracht.
Er is nog niets vrijgegeven, maar alles is klaar.
De logistiek is militair en dit moet uit de Verenigde Staten komen, aangezien zij de voorloper waren van deze hele beweging voor bevrijding en verlossing.
Processen worden op allerlei manieren geblokkeerd door cyberaanvallen.
We hebben ze nodig om deze meldingen van het tweede deel van level 4B snel uit te geven. 

We zitten op dit moment in een chronogram. 

De OK voor release is al gegeven op wereldwijde schaal. Het is een heel slim plan. Het is iets dat ons zal verrassen.

Wells Fargo en HSBC leiden deze operaties van al deze processen in de wereld.
Er zijn lokale instellingen in andere landen die al zijn aangesloten en klaar zijn voor wereldwijde meldingen. Ze hebben toegang tot alle Treasury-afdelingen in verschillende landen over de hele wereld.
Al deze banken hebben een geheimhoudingsverklaring (NDA) ondertekend, dus het is normaal dat er niets over hen bekend wordt gemaakt.

Deze week (van ma. 24 juni 2024) hopen we veel nieuws te hebben want sinds vorige week is het erg druk op het werk met goede vooruitzichten. Deze week denken wij dat de informatie nog verder zal verbeteren.
Blijf sterk, want we bereiken de finish.

Nesara/Gesara vindt eerst plaats in de Verenigde Staten en het is een zeer belangrijke stap voor de mensheid.

Wells Fargo en HSBC financieren al de eerste laag die bestaat tussen 4 en 4B. 4B is de voltooiing van 4A en 4A is al gedefinieerd, dus meldingen van 4B starten een informatieproces voor Pay Masters, dus niveau 4B ontvangt al rekeningbewegingen.
Alle Zim-fondsen worden op QFS-rekeningen gestort.
In deze systemen wordt ook digitaal goud gebruikt.
1% van de fondsen wordt vrijgegeven zodra ze beginnen met betalen.
Deze week zullen we zeker veel informatie hebben over GCRV.

 

Geen opmerkingen: