4/15/2024

Waarom KLAUS SCHWAB is gearresteerd:

 OVER KLAUS SCHWAB

Afgelopen weekend is door Delta Force een raid op zijn fortificatie in Zwitserland uitgevoerd en hebben deze deftige hufter van zijn bed gelicht.
Deze 86-jarige proto-Nazi is ruw van zijn Adrenochrome infuus gerukt en onderweg naar GITMO, waar 3x daags een verse portie kakkerlakken met geprakte rattendarmen als dressing op het menu staan.
Ze moeten opschieten, ander herken je hem over een paar weken niet meer zonder zijn babybloedtransfusies.


Waarom hij is gearresteerd:

Het achterstallige arrestatiebevel kwam er nadat Schwab formeel als internationale oorlogsmisdadiger was bestempeld op basis van niet openbaar gemaakt bewijsmateriaal waaruit is gebleken dat hij :

(1) de Covid-plandemie en
(2) de Grote Reset – de ontmanteling van het kapitalisme,
(3) de opheffing van privé eigendomsrechten
(4)
en de onderwerping of uitroeiing van alle verzet wereldwijd – hielp organiseren.
(5) Bovendien speelde hij een rol in pogingen om “Ziekte X” te lanceren door middel van het transporteren van scheepsladingen vol gifstoffen, die wereldwijd een soort builenpest hadden moeten veroorzaken.

Jazeker. We zijn bekend met het feit dat nog steeds de WEF loopjongens- en WEF meisjes van het Apparaat worden aangepakt en dat de echte opdrachtgevers voorlopig althans de grote onbekenden blijven.

In de tussentijd mogen de organisatoren van de neppandemie in Nederland zich ook zorgen gaan maken, voor zover ze al niet zijn vervangen door gemaskerde acteurs, c.q. in Singapore of op het NATO Hoofdkwartier veilig denken te zijn.

Ja, ook de simpele spuitgast die voor de GGD van het gedrocht Rouvoet hebben bijgeklust kunnen gedonder verwachten.

>>>>> Nederlanders zijn verplicht aangifte te doen bij de>> Amerikaanse ambassade. Niet bij de lokale, corrupte wef rechter, want die is ook de klos.



Wat zal het stil worden in Den Haag.

Bron: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/04/15/naziklaasschwab-gearresteerd-door-us-delta-force/

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: