4/16/2024

#De wereldwijde lockdown van de staat van beleg staat voor de deur:

 ma. 15 april Black Swan-evenementen zijn begonnen.

Er staan ​​de komende 24 tot 48 uur grote dingen te gebeuren, de retoriek over de Tweede Wereldoorlog neemt toe, het Balfour-akkoord liep af om 18.00 uur Israëlische tijd .
15 april (6 uur is een gevaarlijke tijd – Q). De wereldwijde lockdown van de staat van beleg staat voor de deur. Houd uw hoofd op een draaibare plek en blijf veilig. Maak je klaar voor de terugkeer van Trump.

WAARSCHUWING: Snelwegen in de VS worden vrijdag afgesloten.

18 april 2024. …Vraag
Nooduitzendingssysteemwaarschuwing: 17 landen starten NESARA/GESARA: https://beforeitsnews.com/alternative/2024/04/emergency-broadcast-system-alert-17-countries-initiate-nesaragesara-hidden-military-underground-bases-

ma. 15 april Operatie STORM 2024: Mondiale Amerikaanse militaire operatie – Donald J. Trump Opperbevelhebber, de baanbrekende krachtmeting in Washington DC: Voortzetting van de regering – De gebeurtenis staat voor de deur! – Amerikaanse mediagroep (amg-news.com)

De zaak Brunson vs. Adams bij het Hooggerechtshof stelt eenvoudigweg het voor de hand liggende: het Congres heeft de grondwet geschonden door ruim vijftig beschuldigingen van fraude tijdens de verkiezingen van 2020 niet te onderzoeken.
Sinds de frauduleuze verkiezingen van november 2020 en die voortduren tijdens de valse inauguratie van Biden in 2021, staat de VS onder een voortzetting van de regering met de staat van beleg, militaire operaties en bezetting, samen met wetten, codes, bevelen en statuten.

De Nationale Garde heeft de status van staatsmilitie verloren en opereert elke dag als actieve plichtsstatus sinds ze in maart 2020 werden gefederaliseerd.
De Worldwide Military Alliance heeft duizenden van hun vliegtuigen ingezet in en vanuit de bases van de Verenigde Staten en de Nationale Garde.
Er was de kustwacht van de Verenigde Staten en de Amerikaanse marine op hun stations. USCG is het Department of Homeland Security in vredestijd en wordt in oorlogstijd overgedragen aan het Department of the Navy.

Zon. 14 april Trump geeft het leger opdracht om tegen het einde van het jaar ziekenhuisapparatuur te vervangen door medische bedden: een bom!!!
Trump geeft leger opdracht om dit jaar in het geheim ziekenhuisuitrusting te ruilen met medische bedden! – Gazetteteller

In Maui van augustus 2023 en Chili “Wildfires” van februari 2024 smolt aluminium, maar niet het asfalt.
Dat en ander aan het licht gebracht bewijsmateriaal gaf aan dat de zogenaamde “Wildfires” het gevolg waren van Cabal DEW-aanvallen die werden uitgevoerd om land in beslag te nemen, zodat de mondiale elites SMART Cities konden bouwen die het volk volledig controleren. https://t.me/+cRj5_t_0YVo3OWE8

Acht maanden later waren er nog steeds 2.800 ontheemde huiseigenaren die het slachtoffer waren van de Lahaina Maui DEW Attack Fires en die uw hulp konden gebruiken . Wees voorzichtig waar u doneert.

De Cabal maakt graag gebruik van rampen die zij hebben veroorzaakt om uw geld te stelen. De Malama Lahaina-website van de Kingdom of Akua Foundation is de enige site gewijd aan en beheerd door de Hawaiiaanse inheemse volkeren: Malama Lahaina - Pūpūkahi i Holomua Donations (malamalahaina.org)

Judy Byington Bombshell-rapport! Waarschuwing voor de Derde Wereldoorlog! Witte Hoeden willen een nep-Derde Wereldoorlog om de staat van beleg over de hele wereld te rechtvaardigen en de wereldwijde valutareset te lanceren – Herstelde Republiek via een GCR: update vanaf maandag. 15 april 2024 – American Media Group (amg-news.com)

#Judy Byington: Niet-geredigeerd: alert! Witte Hoeden willen nep-WWIII om de staat van beleg te rechtvaardigen en een wereldwijde reset te lanceren! 

Judy Note: “We zullen niet buigen. Wij zullen niet breken. Wij zullen niet toegeven. We zullen nooit toegeven. We zullen nooit opgeven. Wij zullen nooit terugdeinzen. Wij zullen ons NOOIT, nooit overgeven!”

Speciaal Intel-rapport 15-04-24 (video) | Alternatief | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: