10/31/2023

Vrolijke Tijdlijn:

BREAKING NEWS🛑     Forwarded from Nathalie van den Akker

Israël heeft zojuist het Balfour-contract verloren. ISRAËL NIET MEER! Ze kunnen niet meer opereren. HET SPEL IS NU OVER!

Israël heeft zojuist zijn BESTAANSRECHTEN verloren. Uw rechten om te opereren. Ze zijn nu een staat die illegaal opereert. Alles wat ze nu doen is illegaal. Daarom zijn ze omringd door oorlogsschepen uit alle landen.

Dus alle bedrijven, banken, enz. die nu daar opereren en eigendom zijn van het Rothschild-rijk en alle bedrijven die in Israël zijn geregistreerd maar over de hele wereld actief zijn, zijn nu illegaal. Dit zijn ongeveer 90% van de bedrijven in de wereld, zoals de WHO, Blackrock, WEF, enz.

Het grote resetplan van de New World Order- globalisten is voorbij.

Ze moeten zich NU overgeven!

 

 

Elena Guerrero Siete : Uittreksel uit het Fulford-rapport van vandaag:
"...kondigde het aftreden aan van de Zwitserse president Alain Berset, een van de groepsleiders Octagon. volgens Mossad en andere bronnen.

Zijn ontslag betekent dat het Economic Forum World, de WHO en Gavi op het punt staan ​​de immuniteitsdiplomatie te verliezen die hen de Zwitserse regering gaf

Dit zal de weg vrijmaken voor oorlogsmisdaden voor de rechtbank vanwege massamoorden door middel van vaccinatie.'


Deutsche Bank is van plan om medio 2026 bijna de helft van haar Postbankfilialen te sluiten als reactie op de veranderende vraag van klanten, zei een woordvoerder van de Duitse bank maandag. https://www.reuters.com/business/finance/deutsche-bank-plans-close-nearly-half-postbank-branches-financial-times-2023-10-30/
ma. 30 oktober. De Londense beurs is voor de tweede keer gesloten (ik hoor dit). De Duitse economie stort in.

Za. 28 oktober Alex Collier: Twee dagen geleden zei president Trump dat de komende zeven tot acht dagen onvergetelijk zouden zijn. Het Quantum Financial System zou medio december volledig operationeel zijn.

Rond die 15 december zou het breken van de Drieklovendam het begin zijn van een Black Swan Event dat alles in gang zou zetten, inclusief de vrijgave van 6.000 kuren en de Med Beds.
De aardbevingen aan de Yangtze-rivier in China werden veroorzaakt doordat de Witte Hoeden ondergrondse tunnels en [geredigeerde] faciliteiten van de Chinese Communistische Partij hadden uitgeschakeld.

Ma. 30 oktober “Ik leg bloot wat ze van plan zijn...” – Jim Rickards | Economie en politiek | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
Colorado Abnormaal dierengedrag: Tientallen herten en elanden zijn uit de bossen van Colorado tevoorschijn gekomen en zitten op de binnenplaats van mensen alsof iemand ze uit het bos heeft gejaagd. Kijk naar de dieren, ze voelen wanneer er iets gaat gebeuren…. of om mensen iets te vertellen.
 

 Australie Credits Jane Hargan(Verpleegkundige in huisartsenpraktijken als onderdeel van het eerstelijnsgezondheidszorgteam)

Ik ben een RN in een huisartsenpraktijk in Australië. Vorige week nog nam ik de gebruikelijke maandelijkse bestelling van overheidsvaccins in ontvangst en ontdekte ik dat er een nieuw kindervaccin was toegevoegd aan het National Immunisation Program (NIP).

Het heet VAXELIS en is een "alternatief" voor Infanrix Hexa, dat aan baby's wordt gegeven op 2, 4 en 6 maanden voor DTPa, hepB, polio & HIB.

Artsen of verpleegkundigen hebben geen details gekregen over Vaxelis, behalve dat het uitwisselbaar is met Infanrix Hexa.

Dus....Ik heb de officiële productinformatie voor Vaxelis bekeken en ontdekte dat het een ribosomaal DNA-vaccin is.

Hoe durven ze een genetisch vaccin in het NIP te introduceren zonder het iemand te vertellen!

Ik waarschuw elke ouder die met een baby komt hierover en ik heb de praktijkmanager verteld dat ik weiger het toe te dienen totdat het NIP details geeft over klinische proeven, veiligheidsgegevens en een verklaring voor hun achterbakse gedrag.

Tot 3 jaar geleden, vóór de 𝙖𝙣𝙮 wijzigingen in het NIP-schema, moesten alle vaccineerders een of andere vorm van onderwijs volgen, dat wil zeggen: een workshop gegeven door de plaatselijke Volksgezondheid, of een online lezing of leermodule, meestal inclusief een beoordeling met een score van 100% die behaald moest worden voordat men geacht werd gekwalificeerd te zijn om door te gaan met vaccineren. Sinds dit hele covid gedoe is begonnen, zijn er verschillende roosterwijzigingen geweest in het NIP, met slechts een korte kennisgeving per e-mail, waar alleen de dienstdoende verpleegkundige baat bij heeft als het arriveert, die het steevast op de vax koelkast prikt zodat iedereen het kan negeren.

Als je bedenkt hoe kieskeurig ze in het verleden zijn geweest, zelfs met simpele schemawijzigingen, is dit gewoon bizar.
Maar het feit dat ze daadwerkelijk een nieuw vaccin in het NIP hebben opgenomen, en dan ook nog een genetisch vaccin, met GEEN informatie, GEEN veiligheidsgegevens, GEEN aangehaalde studies, is gewoon misdadig! 😡😡😡

 

 

Geen opmerkingen: