10/29/2023

De Starlink-verbinding:

 

 Deel 1

- Ter info, als je het onderstaande gelezen hebt zal je kunnen begrijpen dat we een keuze hebben, we hoeven geen WEF CBDC te gebruiken of hanteren

- Q Phones en GESARA: Quantum Phones en het Starlink-netwerk, mogelijk gemaakt door Stellar Blockchain

In een wereld die voortdurend evolueert, is het niet alleen een optie om voorop te blijven lopen; het is een noodzaak. De convergentie van kwantumtechnologie en het Starlink-netwerk belooft de manier waarop we leven, communiceren en handelen te hervormen.

Dit artikel gaat diep in op de symbiotische relatie tussen Quantum (Q)-telefoons en Starlink en onthult de geheimen die de sleutel vormen tot een toekomst waarin de mogelijkheden grenzeloos zijn.
Inleiding: een kwantumrevolutie. In dit digitale tijdperk, waarin innovatie geen grenzen kent, staan Quantum (Q)-telefoons klaar om centraal te staan.

Deze geavanceerde apparaten zijn vooraf geladen met een Stellar-portemonnee, de toegangspoort tot het ontsluiten van de schatten van de Global Economic Security and Reformation Act (GESARA), inclusief de verdeling van het Universal Basic Income (UBI). Stellar, de op blockchain gebaseerde digitale valuta, zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we transacties uitvoeren. Maar hoe komen Quantum-telefoons en Stellar samen in deze kosmische dans van technologie?

De Starlink-verbinding:

Quantum Internet en QFS. Maak kennis met Starlink, het geesteskind van de Amerikaanse luchtmacht, de World Military Alliance en de Galactic Federation. Deze constellatie van satellieten biedt niet alleen wereldwijde internettoegang met optische snelheden; het speelt ook een cruciale rol in het Quantum Financial System (QFS). De satellieten van Starlink vormen de ruggengraat van QFS en zorgen voor veilige en bliksemsnelle financiële transacties op de blockchain.
Wat is de krachtigste kracht op aarde? Het geheim dat het oude Egypte nooit wilde loslaten... Nu de jouwe... 

Bekijk de video hieronder:
https://9b3fegn3hapt4x79zc7buu66v9.hop.clickbank.net/?tid=AMG2910Q

 

Geen opmerkingen: