10/31/2023

Vluchten kan niet meer:)

 
Bij een crash van het financieel systeem zijn nu alle landen failliet en kan de cabal niet meer vluchten naar hun veilige haven Israël zouden de whitehats daarom het financieel staande hebben gehouden.

Alle andere staten die in Washington stonden ingeschreven staan dat nu in Londen en dit zou bij het omvallen van een land als domino effect de rest meeslepen en regent het faillissementen.


Kijk hieronder in opmerking naar het belfourverdrag

De Amerikaanse Petro-dollar van Fiat / euro zal niet langer worden geaccepteerd voor olie-aankopen die een beurscrash zullen veroorzaken.
, en volgens Trump is 31 oktober ook het moment waarop “de lichten uitgaan.”

Er komt een revolutie aan!
Een revolutie die vreedzaam zal verlopen als we wijs genoeg zijn.
Medelevend als we er genoeg om geven.
Succesvol als we gelukkig genoeg zijn.
Een revolutie die eraan komt, of we dat nu leuk vinden of niet.
We kunnen het karakter ervan beïnvloeden.
We kunnen de onvermijdelijkheid ervan niet veranderen.
…President Trump.

Zon. 29 oktober. Meer dan 32 gouverneurs en topmilitairen opgeroepen naar het Pentagon:  
\\. Niet voor een routinevergadering –

Pentagon kondigt nieuwe kernbom ( LOL) aan die 24 keer krachtiger is dan op Japan werd gedropt: https://www.foxnews.com/us/pentagon-announces-new-nuclear-bomb-24-times-more-powerful-dropped-japan
 

Biden Impeachment: Jim Jordan bracht Joe Biden op de hoogte door hem te vertellen deze datum in zijn agenda te markeren – Patriot Pulse

Op vr. 27 oktober Acapulco Mexico werd verwoest door een orkaan van categorie 5, vermoedelijk door een DEW-aanval, net als in Maui.
(Acapulco was al geselecteerd om een ​​15 minuten durende stad te worden, net als Maui)
Hawaii voordat het werd aangevallen door DEW's. Er was een volledige media-black-out op het Acapulco-evenement, net zoals bij de ramp in Maui.

Vier klokkenluiders onthullen ‘horror na horror’ in het programma voor niet-begeleide kinderen van de Amerikaanse overheid aan de zuidgrens.
De klokkenluiders beschreven de omstandigheden van een disfunctioneel overheidsorgaan dat onschuldige levens in gevaar bracht. https://www.americasfuture.net/where-did-the-children-go/

De gefabriceerde grenscrisis van Joe Biden verlamt gemeenschappen en verplettert de Amerikaanse lonen. Agenten van de Tucson Sector Border Patrol hebben bijna 150.000 migranten aangehouden die de afgelopen drie maanden illegaal tussen de havens van binnenkomst waren overgestoken. Dit omvat meer dan 47.000 mensen die tijdens de eerste vier weken van het nieuwe fiscale jaar de oversteek hebben gemaakt. Een nationale veiligheidsnachtmerrie 'Biden's Border - 10 miljoen indringers toegelaten tot de VS en velen zijn klaar om ons in cellen aan te vallen..

60 miljoen Amerikanen onder bevriezingswaarschuwingen terwijl krachtige poolexplosie de temperaturen landelijk doet crashen: https://www.zerohedge.com/weather/60-million-americans-under-freeze-alerts-powerful-arctic-blast-crashes-temps-nationwide? s=35
 

Operatie Unicorn (Schotland) is een ondersteunend plan voor Operatie London Bridge dat wordt uitgevoerd na de dood van Elizabeth II in Schotland.

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: