10/29/2023

Het is ruim 21 jaar na de moord op Fortuyn........ -

 DE POLITIEKE ACTIVERING VAN EEN LEGER VOLKERTS


Weten wij het nog, die beruchte uitspraak van Paul Rosenmöller over Pim Fortuyn: "ik hoop dat de wond zo diep is, dat het bloeden voor 15 mei niet ophoudt."
https://youtu.be/NHBcdhsTjSg?feature=shared

Het waren dit soort demoniserende uitspraken die Pim Fortuyn 'a sitting duck' heeft gemaakt voor linkse terroristen als Volkert van der Graaf, een gegeven waar Fortuyn zich al pijnlijk bewust van was:
https://youtu.be/vbcuyUVb-nY?si=NzMgBIkP1yUtvxuO

Ruim 21 jaar na de moord op Pim Fortuyn door de kogel die - zoals gewoonlijk - van links kwam, heeft de - linkse - Nederlandse politiek niets, maar dan ook niets geleerd, en is men bezig een underground army van linkse lone wolves te creëeren, voor ditmaal de demonisering - of zoals Merel Ek het zo cryptisch zei - en liquidatie van Thierry Baudet.

Eensgezind spreken linkse opruiers als Paternotte en Klaver hun afschuw uit over de - feitelijke - aanslag op gekozen volksvertegenwoordiger Baudet.
Maar het is het hypocriete gehuil van de kartelwolven in het demoniseringsbos, gezien het feit dat zij door het eigen gedrag aan de basis staan van - wederom - een 'fraai' staaltje politieke linkse demonisering, hiermee Baudet in navolging van Fortuyn een volgend - misschien wel dodelijk - slachtoffer makend.

https://twitter.com/IkNet/status/1717702582808748183

Het zijn 'volksvertegenwoordigers' als Paternotte, Klaver, de Jonge - ja zowat de gehele linkse kartelsekte - die met hun openlijke vijandigheden t.o.v. FVD-politici als Baudet en van Meijeren, een - aan een fatwa grenzende - 'schietschijf' op de rug van deze gekozen volksvertegenwoordigers projecteren, om bij elke eventuele aanslag hun handen in het wijwater van de onschuld te wassen, en hun afschuw uit te spreken over de uitgezaaide vruchten van het eigen demoniseringsbeleid.

Kartelminister Dilan Yeşilgöz-Zegerius is bezig om Nederland steeds meer in een anti-rechtse vrijstaat voor het linkse haatgevoel om te vormen, waar het recht op een vrije mening, of een vrij gedachtegoed voor de rechtse kiezer steeds meer tot vergane glorie begint te behoren, en dat alles om de linkse basis voor een Noord-Korea aan de Noordzee van een fundering te voorzien.

Een partij als FVD, politici als van Meijeren en Baudet en kiezers/leden van FVD zullen met deze aangescherpte regels om de - strafrechtelijke - oren geslagen worden bij iedere mogelijkheid daartoe, maar linkse politici als Klaver zullen buiten schot blijven binnen de kaders die voortaan gehanteerd worden door linkse overheidsorganen als de AIVD en de NCTV, zoals daar zijn:
haat zaaien;

angst verspreiden;

doelbewust desinformatie verspreiden;

demoniseren en intimideren;

verwerpen van wet- en regelgeving;

pogingen om een parallelle samenleving tot stand te brengen waarbij het gezag van de Nederlandse overheid en het rechtssysteem worden afgewezen.

In welk - op onpartijdigheid gebaseerd - rechtssysteem komen uitspraken van Klaver als:
# lakei van Poetin in Nederland.
# verspreider van desinformatie, complottheorieën en waanideeën die ook Nederland in potentie kunnen destabiliseren.
# staatsgevaarlijk.
niet in aanmerking voor een strafrechtelijke vervolging onder de voornoemde aangescherpte regels, en dan in het bijzonder voor haatzaaien en demoniseren en intimideren.

Het is ruim 21 jaar na de moord op Fortuyn - voor het voortbestaan van de democratische rechtsstaat - noodzakelijk dat de linkse demoniseringspolitiek geopenbaard wordt als zijnde schuldig aan de moord op Fortuyn, om tegenwoordige actoren - en opvolgers van o.a. Rosenmöller - een halt toe te roepen, voordat wij wéér getuigen zullen zijn van een politieke moord op wederom een voorvechter voor een vrij, veilig, onafhankelijk en democratisch Nederland.

Forwarded from Burgerbond Nederland

Geen opmerkingen: