10/29/2023

De bloedsekte II :

 Halloween 2023.

Overal lopen weer mensen op straat met bloed besmeurd, met griezelige grimassen, met afgehakte speelgoed-ledematen, snoepjes gemaakt van hersenen en ogen, op straat rondslingerende ‘bodybags’ en dit kostuum hier met een mes en het shirt besmeurd met bloed is al lang uitverkocht...

Maar waar komt dit feest vandaan en wat is de achtergrond ervan? Het feest is terug te leiden naar het "Samhain festival", waar mensen werden geofferd. "Dat is toch verleden tijd," zult u denken.

Wel, beste kijkers, zet u maar schrap, want vandaag ga ik u voorstellen aan de vele getuigen die verslag doen van de meest gruwelijke mensenoffers, die NU nog steeds zouden plaatsvinden - vooral gedurende Halloween.

De bloedsekte II – 111 slachtoffers, 50 getuigen, 50 daders (door Lois Sasek)

 
Kinderoffers aan Baäl en Moloch - een oude Luciferiaanse cult kleeft nog steeds als een kankergezwel aan onze aarde. 

Honderden slachtoffers en getuigen verbreken hun stilzwijgen ondanks massale bedreigingen van de daders. Onafhankelijk van elkaar getuigen ze wereldwijd allemaal van hetzelfde: een elitair addergebroed, dat reikt tot in alle essentiële domeinen en vooral tot in de rechterlijke macht, zodat de misdaden niet bestraft worden.

Bekijk hier meer slachtoffers en getuigen die vertellen over de extreem wrede misdaden.
Voor de overlevenden is er maar EEN manier om deze gruweldaden te stoppen: Iedereen moet het weten! Ze roepen ons op om het uit te SCHREEUWEN door onze stem te verheffen voor alle getroffenen!

Halloween heeft zijn oorsprong in het Samhain-festival, waarop mensen geofferd werden.
Zijn er vandaag nog mensenoffers? 27 Slachtoffers en 27 Getuigen over de hele wereld bevestigen dit en doen afschuwelijke uitspraken over een “gruwelijke bloedsekte”. Hun uitspraken komen nauwkeurig overeen met 100den andere slachtoffer- en getuigenverklaringen, die allemaal onafhankelijk van elkaar hetzelfde zeggen.

Zet u schrap en confronteer u met deze uitspraken. Verspreid u alstublieft deze uitzending


"Bloedsekte II" is een vervolg op de documentaire die Kla.tv een jaar geleden uitzond: www.kla.tv/24017 (NL).


 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: