10/27/2023

Staan we voor de week van de waarheid ?

 END TIME SCENARIO

Staan we voor de week van de waarheid ? Het volgende scenario die ik in gedachten heb :

- maandag 30.10 : arrestatie Hillary Clinton (niet meer de echte, want deze is reeds op 11.09.2019 gearresteerd), maar de “double”. The first arrest will shock the world en zal een “mass pop awakening” tot gevolg hebben.

- maandag 30.10 : black Monday (begin van de beurscrash) zoals in 1929, misschien begin beurscrash in Amerika.

- vastgoedreus Evergrande heeft ondertussen niet meer kunnen voldoen aan wat de rechtbank had gevraagd zodat dit de crash en het breken van de 3Georges dam in China tot gevolg zal hebben met einde Centrale Banken wereldwijd tot gevolg, vergelijkbaar met “black Thursday”, de échte beurscrash, mogelijks op donderdag 2/11.

- Op 3/11 zou dan echt de hel losbarsten (necessary scare event/solar flash?). In het Midden Oosten zit men immers te wachten om de “fake” nucleaire wereldoorlog 3 te beginnen die uiteraard louter schijn zal zijn, enkel om de mensen uit hun diepe slaap te wekken en in paniek te krijgen en ze uiteindelijk ook “binnen” te krijgen met het oog op de wereldwijde lockdown gedurende 10 tot 13 dagen. 3 dagen van “events” zou dus op vrijdag 3/11 kunnen starten om dan op zondag 5/11 te eindigen met als slot de 34 satanische gebouwen over de wereld die met “vuurstaven” zullen worden vernietigd. Remember remember the 5th of november.
Ondertussen zullen ze ook Biden al hebben afgezet en Trump geherinstalleerd, niet als President van de Corporatie Washington DC, maar van de Republiek Amerika.

- zondag op maandag 5 op 6 november zou Trump dan een laatste “tweet” sturen : The storm is upon us en zou martial law wereldwijd worden afgekondigd met 10 dagen van duisternis (lockdown) waarbinnen alles op TV, GSM etc zal worden getoond. Wereldwijd ontvangen we dan 7 presidentiële berichten op de gsm/smartphone waarop de lockdown zal worden afgekondigd en we dus binnen zullen moeten blijven.

- Op 19.11 zou dan het nieuwe quantum financieel systeem wereldwijd operationeel moeten zijn.

Zorg dat je dus genoeg eten hebt om deze periode te overbruggen want we zullen zeker 10 tot 13 dagen ons huis niet uit mogen. Daarna terug wel, maar dan zullen er geen winkels (Colruyt, delhaize, etc.) meer open gaan, want is allemaal deep state.

Geen opmerkingen: