2/23/2023

Je moet niet bang zijn voor UFO's, het is een teken dat we dichtbij komen:

 Wat zei Jezus over mensen die bang zijn voor UFO's in de laatste dagen? 

Hij noemde hen ONGEVRAAGD.......

Jezus: "dan de komst van de Mensenzoon! Hij zal de hemel vullen. Niemand zal het missen. Onbereide mensen over de hele wereld zullen een enorme klaagzang aanheffen als ze de Mensenzoon uit de hemel zien stralen."

Wie is de Mensenzoon? Zij die "als mens zijn maar niet menselijk". De exacte betekenis verandert met de context. Het kan betekenen Engelen van Licht, of Engelen van Licht geïncarneerd als mens (sterrenzaden).

Als Jezus de enige Mensenzoon was, waarom zou hij dan zeggen "het zal de hemel vullen"? En waarom zou hij zeggen dat het zal gebeuren voor zijn terugkeer?

Jezus: "In die tijd zullen zij de Mensenzoon zien komen in een wolk met kracht en grote heerlijkheid. Wanneer deze dingen beginnen plaats te vinden, sta dan op en hef uw hoofden op, want uw verlossing nadert."

Veel christenen hebben duidelijk een verkeerd idee.

Waarom beschrijft Johannes' visioen in Openbaring de Mensenzoon met wit haar en een symbool van 7 sterren? Omdat de Mensenzoon Pleiadiërs zijn.
Jezus was een geïncarneerde Pleiadische Ziel in een menselijk lichaam.

Vergeet niet dat demonen echt zijn, en zij willen niet dat wij weten van Engelen van Licht.
Ze willen dat we bang zijn voor UFO's, valse verrukkingen en Project Blue Beam. Maar ze zijn machteloos, en alles wat ze hebben zijn leugens.

Mensen die praten over valse verrukkingen hebben geen idee wat de echte verrukking is. Vanwege alle angst en programmering die mensen hebben doorstaan, moet er een volledige scheiding van tijdlijnen plaatsvinden voordat er sprake kan zijn van Volledige Onthulling en Open Contact.
Dit is de Verschuiving.

Je moet niet bang zijn voor UFO's, want hun aanwezigheid is een teken dat we dichtbij komen. Je moet het einde van deze wereld niet vrezen, want alleen zo kan de nieuwe beginnen. Het einde zal het begin zijn.

Geen opmerkingen: