2/25/2023

Een nieuwe 'valse vlag' operatie is in voorbereiding:

Een nieuwe 'valse vlag' operatie is in voorbereiding. 

De globalisten zijn de strijd aan het verliezen en zullen hun laatste troefkaart gaan inzetten als ze met de rug tegen de muur staan

De laatste 'kaart' die mogelijk uitgespeeld gaat worden is dat er buitenaards leven bestaat en dat dit kwaadaardig is

(
buitenaards kwaadaardig leven is niet mogelijk omdat die al dood zijn door de goedaardige buitenaards leven die ons beschermen.)

Zò proberen ze mondiaal een gezamenlijke vijand te creëren, waarna deze weer door henzelf (de globalistische macht) wordt verslagen!

De corrupte regeringen zijn zelf al in het bezit van de technologie om je dit te doen geloven. Ze bouwen dus zelf een 'fake' leger die de aarde aanvalt en door hun zelf (samenwerking tussen alle landen op aarde) weer wordt verslagen.
Alle mensen op de aarde zullen dan opgelucht zijn en overtuigd,dat er een nieuwe Wereldorde moet zijn om hen te beschermen!

Dokter Steven Greer waarschuwt hier al tientallen jaren voor en ook Wernher Von Brown heeft dit op zijn sterfbed verteld.
Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun gaf daarbij wel meer hints over de aarde...

Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun 
„Wir müssen die Bewaffnung des Weltalls stoppen, weil jedem eine Lüge erzählt wurde
Die Bewaffnung des Weltalls basierte zuerst auf der Lüge mit dem Evil Empire: den Russen.
Dann waren da die Terroristen.
Dann waren da die Dritte Welt Länder.
Dann waren da die Asteroiden.
Und dann wiederholte er immer und immer wieder:
Und die letzte Karte, die letzte Karte wird die Bedrohung durch Außerirdische sein. Und das sind alles Lügen. (…) Denn wir können den Wettstreit mit Waffen beenden, wir können jetzt einen Planeten haben, auf dem Frieden herrscht zwischen allen Kulturen und Frieden mit den (gutartige) außerirdischen Spezies im All.“


 

Dr. Carol Rosin - National Press Club - May 9th 2001

Geen opmerkingen: