2/19/2023

De boerenwagen staat elke zaterdag in Dalfsen:

 DALFSEN – Toen Angela en Angelique te horen kregen dat ‘de regering zo hard bezig is met vechten tegen de boeren dat ze zelfs de boerenwinkeltjes willen gaan verbieden´ dachten ze: ‘Dit kan niet, dit gaat veel te ver’. Ze hebben toen in een boze bui een stukje op facebook gezet, dat ze wel één van hun paarden voor de wagen zouden zetten.

En dat ze de producten zelf bij de boeren zouden ophalen en bij de mensen zouden brengen. Dat stukje op facebook is viral gegaan. Daarop zijn ze samen om tafel gegaan, hebben hun spaargeld opgeteld en kwamen op het idee om een grote SRV-bus te kopen.

Daarin liggen alleen boerenproducten van lokale ondernemers. Angela en Angelique vragen hetzelfde geld als waar de boeren het voor verkopen. Ze rijden op een kleine marge die de boeren hun gunnen. ‘We hoeven niet rijk te worden over de rug van de boeren’. 

De boerenwagen staat elke zaterdag In Dalfsen. Van 11.00 tot 14.00 uur aan de Keizersteeg 1-3. Kijk voor meer info, standplaatsen en tijden op www.deboernwagen.nl 

Vechtdal TV maakte de onderstaande impressie. https://www.dalfsennet.nl/nieuws/450128/de-boernwagen-staat-elke-zaterdag-in-dalfsen.html

Geen opmerkingen: