6/11/2021

Wetenschappers bekennen ,,dat hun werk “onethisch” en “totalitair” was.

Wetenschappers van een Brits comité dat het gebruik van angst heeft aangemoedigd om het gedrag van mensen tijdens de Covid-pandemie te controleren, hebben toegegeven dat hun werk “onethisch” en “totalitair” was.

Dat zou gebeurd zijn in maart 2020.
In januari 2021, toen al duidelijk was dat de Britse variant niet dodelijker of besmettelijker was dan andere varianten, liet het Rutte regime ook een rapport vervaardigen om de avondklok door te kunnen drukken. Tegelijkertijd met de Britse regering,
in maart 2020, bestelde de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Seehofer, een rapport dat 1 miljoen doden voorspelde om de lockdowns af te dwingen. 

SPI-B is een commissie van Sage, het Britse OMT, en wetenschappers daarvan erkennen nu dat ze opzettelijk de angst bij de Britse bevolking aan hebben gezwengeld, zodat die de, onnodige, corona-maatregelen zou accepteren, meldt The Telegraph.

Leden van de Scientific Pandemic Influenza Group on Behaviour (SPI-B) betreuren de tactieken in een nieuw boek over de rol van de psychologie in de reactie van de regering op de Covid-19.

Gavin Morgan, een psycholoog in het team, zei: “Het is duidelijk dat het gebruik van angst als controlemiddel niet ethisch is. Angst gebruiken riekt naar totalitarisme.
Het is geen ethische houding voor een moderne regering. Ik ben van nature een optimistisch mens, maar dit alles heeft mij een pessimistischer mensbeeld gegeven.”

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

Geen opmerkingen: