6/27/2021

Mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijn

Most Mask Wearers will be Dead or Demented in Ten Years

Dr. Vernon Coleman: ,,De meeste mondkapjesdragers zullen over tien jaar dood of dement zijn"

Als het vaccin de zombies niet doodt, dan is de kans groot dat de mondkapjes het werk zeer doeltreffend zullen doen.

Verbazend genoeg zijn er geen langetermijnproeven uitgevoerd om de doeltreffendheid of de veiligheid van het dragen van een mondkapjes aan te tonen.

En dus is het dragen van mondkapjes, net als de experimentele covid-19-prikken, een groot experiment.
Desondanks zijn er tekenen die erop wijzen dat het dragen van mondkapjes, net als sociale distantie, testen en traceren, open ramen, lockdowns, grenscontroles en handontsmetters, waarschijnlijk permanent zal zijn.
Het is dus geen verrassing dat regeringsadviseurs keer op keer waarschuwen dat de mondkapjes blijven. Voor altijd.

Onlangs nog zei iemand genaamd Susan Michie dat mondkapjes – en al het andere – permanent moeten zijn “om de volksgezondheid te bevorderen”. Zoals de meesten die over deze dingen poneren, is zij natuurlijk geen arts. Ze is een psychologe en een expert op het gebied van ‘behavioural compliance’ (‘gedragsmatige naleving’). En dat vertelt ons alles wat we moeten weten. Michie vergeleek het dragen van een mondkapje naar verluidt met het dragen van een autogordel . 

En ik geloof dat als arts met tientallen jaren ervaring in het beoordelen van klinische proeven, bijwerkingen en risico-baten procedures mijn onafhankelijke, onbevooroordeelde oordeel beter is dan dat van regeringsadviseurs en journalisten waar ook ter wereld – die, naar mijn mening, net als Michie, alleen maar politiek goedgekeurde onzin napraten.
 

Mijn staat van dienst bij het onderzoeken van medische risico’s is ongeëvenaard.
Op www.vernoncoleman.com staat een lijst van waarschuwingen en voorspellingen die ik in de afgelopen halve eeuw heb gedaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: