2/18/2020

Dit is de eerste 5G-dodenfabriek voor mensen.

CHINA HOSPITAL (GEVANGENIS) -  'S Werelds eerste 5G-dodenfabriek voor mensen.

The world’s first 5G human killing zone.

China heeft nu zijn nieuw gigantisch ziekenhuis met twee verdiepingen voltooid, dat speciaal is gebouwd om slachtoffers van coronavirussen te gaan huisvesten.  
Het geheel is opgebouwd uit geprefabriceerde zeecontainers in dit binnen tien dagen weerspiegelt een soort FEMA interneringskamp met gesloten cellen, controleposten en gewapende bewakers, ook bekend als een gevangenis van 645.000 vierkante meter.

Een bouwvakker die aan het ziekenhuis werkte, laat zien dat alle deuren van buitenaf zijn afgesloten.
“Dit zogenaamde ziekenhuis is eigenlijk een gevangenis. Je kunt niet gaan als je binnen bent, 'zegt de man.

Kortom, [patiënten] wachten hier om te sterven. Ze worden dan na de dood naar het crematorium gestuurd. “De geïmproviseerde containerruimten zijn extreem compact voorzien met een klein venster naar de gang, maar het venster is gesloten met ijzeren tralies.

Zou het coronavirus een grap kunnen zijn waarmee de Chinese regering een geheim detentiecentrum voor FEMA-kampen in het midden van een grote stad kan opzetten zonder burgers te waarschuwen?  
 -
Weet je nog hoe recent Chinese burgers terug vochten en zich verzetten tegen hun regering?  
Zou dit nieuwe "FEMA-kamp" de manier van de Chinese regering kunnen zijn om zich voor te bereiden tegen het eigen volk?
-
Of het coronavirus is echt en de Chinese regering bereidt zich voor op massale uitsterving. De stad voorbereiden met een nieuw FEMA-kamp om de onwillige besmette slachtoffers te huisvesten tegen hun wil om te voorkomen dat ze anderen besmetten. Het ziekenhuis, dat niet open is voor het publiek, zal alleen patiënten huisvesten zoals handig georganiseerd door de lokale overheid in Wuhan.
 -
Last but not least is het belangrijk om te vermelden dat Wuhan, het epicentrum voor het coronavirus, het belangrijkste testcentrum is voor de introductie van een enorm 5G-netwerk.  
Wuhan heeft ongeveer 10.000 5G-torens, die plots allemaal werden omgedraaid in de laatste maanden van 2019.
-

 5G-stralingsziekte is vergelijkbaar met de symptomen van het coronavirus. En wat als',de Wuhan-burgers, sterven met de links en rechts de duizenden 5G-torens die hen omringen.  
De sterfgevallen door het "coronavirus" kunnen ook heel goed 5G-sterfgevallen zijn en gemaskeerd als een uitgevonden virus!
-Alle drie scenario's zijn mogelijk en zeer waarschijnlijk in de wereld waarin we nu leven. 
 Als dat zo is, begrijp je de belangrijkste rol van de media, namelijk het afleiden, verdelen en beheersen van de bevolking.


Bron : http://tapnewswire.com/2020/02/china-hospital-prison-welcome-to-hll-the-worlds-first-5g-human-killing-zone/ 

"Het grote publiek ontdekt het gevaar 5G"
Nederlanders als proefkonijn in 5G-experiment: is er toestemming gevraagd of een vergoeding aangeboden?

5G Aansprakelijkheid


 

 

 
 

Geen opmerkingen: