2/27/2020

Coronavirus als kroon voor de Agenda - Staatschuld VS 23,000,000,000,000 $

Staatschuld VS 23,000,000,000,000$

Degenen die de Federal Reserve controleren Streven naar een  '' New Age " Socialistisch Wereldsysteem onder de V.N. en het Vaticaan. 

De Integratie tussen de Landen vindt Plaats door de CO2 Zwendel en Agenda 21, 5G maakt ons DNA zwak en een Massa Migratie die de Landen ( o.a. ) tot een Crisis zal Brengen op Alle Gebied ( Sociaal, Financieel, Milieu etc. ).

Veel Mensen weten Echter Niet dat de Jezuieten, Vrijmetselaars en het Pausdom deze Problemen EXPRES veroorzaken zodat zij Later de " Oplossing " Kunnen Bieden : Een Wereldsysteem nwo met hen aan de Leiding. 

 Google maar eens een Plaatje van het E.U. Parlement in Straatsburg en Vergelijk het met de Beroemde Onafgebouwde TOREN VAN BABEL van Kunstenaar Breughel. 

Dit staat Symbool voor een Wereldsysteem in Opstand TEGEN God in de Bijbel 


Het Coronavirus brengt NU de wereldeconomie in de laatste maand langzaam tot stilstand, en de historisch ongekende schuldenberg wereldwijd maakt dat de Meckings lang voorspelde 'derde dip' aanbreekt: de uiteindelijke crisis die door rentepolitiek van de crises van 2000 en 2008 werd vooruitgeschoven tot het moment dat het niet langer meer kan, nu. 
Het Coronavirus fungeert hierin niet als oorzaak, maar eerder als trigger. 

Eric Mecking is economisch historisch, bestsellerauteur en financieel analist. Hij schrijft voor Epoque Magazine en Geotrendlines

 

Is het Coronavirus het duwtje dat de enorme schuldenberg verandert in de grootste recessie ooit?
Corona betekend kroon, en is te zien tijdens een zonsverduistering.

De Spaanse Griep was hoogstwaarschijnlijk ook een biowapen. Bovendien zijn er sterke aanwijzingen dat de Spaanse Griep geen griep was, maar een een vaccinatieprogramma dat hersenvliesontsteking heeft verspreid.

Geen opmerkingen: