7/11/2024

WO2: 12 MILJOEN Duitsers etnisch gezuiverd!!!

 WAT WE NIET MOGEN WETEN !!!

Candace Owens heeft in haar podcast ‘Candace’, die wordt bekeken door miljoenen mensen, onthuld dat de geallieerden na de oorlog zo’n 12 miljoen Duitsers etnisch gezuiverd hebben. Ze baseert zich daarbij op een BBC-documentaire.

Kinderen werden opgesteld in rijen en neergemaaid. Vrouwen werden op brute wijze verkracht en velen van hen pleegden daarna zelfmoord. Dit waren geen nazi’s, maar christelijke burgers, benadrukt Owens.

Hitler wordt afgeschilderd als het grootste kwaad op aarde aller tijden, maar dat is feitelijk en statistisch gezien onjuist, zegt ze.

Eén van de ergste oorlogsmisdaden uit de geschiedenis

In 1986 stuitte wijlen schrijver James Bacque op bewijs – overheidsdocumenten, interviews en ooggetuigenverslagen – dat de Amerikanen aan het einde van de oorlog doelbewust miljoenen Duitse krijgsgevangenen hebben laten verhongeren. Dit kan worden gezien als één van de ergste oorlogsmisdaden uit de geschiedenis.

Hij schreef in 1997 zijn boek ‘Crimes and Mercies’ dat een bestseller werd. In dat boek onthult hij hoe in de periode 1945-1950 tenminste 10 miljoen Duitsers ‘en misschien nog wel miljoenen meer’ zijn omgekomen. Hij stuitte op bewijs dat de Amerikaanse overheid het Duitse volk doelbewust uithongerde.

Grote kranten en tijdschriften werden onder grote druk gezet om geen aandacht te besteden aan zijn boek. Hij werd afgeluisterd, zijn post werd onderschept en hij kreeg geen toegang tot archieven.

 Dat de Russen een groot aandeel hebben gehad in de bevrijding EUROPA van de nazi’s, mocht ook niet bekend worden bij het grote publiek.

Bedrog

Hitler was een project van de Anglo-Amerikaanse bankiers. 

Edward VII is de architect van ww1 en ww2. Hij plande dat Rusland en Duitsland elkaar zouden leegbloeden, en Engelse hegemonie in stand bleef.
 

Toch worden de Britten en Amerikanen, door bedrog van de academische wereld en media, nog steeds geprezen als de grootste bevrijders ooit.
Dat terwijl zij in werkelijkheid de grootste aarts-fascisten ooit zijn.

Truman Smith van de Amerikaanse inlichtingendienst interviewde Hitler al in 1922, en er werd besloten dat hij de charismatische aanstichter zou zijn van hun Tweede Wereldoorlog-project.

Vijftien jaar lang werd Hitler verzorgd, opgeleid, gefinancierd en beschermd door ‘kunsthandelaar’ Ernst Hanfstaengel, een elite-Amerikaan, regelmatige bezoeker van Londen en zijn vriend Franklin Roosevelt in het Witte Huis.

Met Zelensky hetzelfde verhaal, neergezet door de Amerikaanse overheid, gepamperd en betaald om een nieuwe oorlog te starten. En alweer door de DS Amerika, altijd maar weer Amerika dat een oorlog start.

Iemand die een beetje de geschiedenis induikt weet zo langzamerhand dat de Amerikanen Hitler in “het zadel” hebben geholpen en zich later hebben " gemanifesteerd" als onze ZOGENAAMDE  bevrijders.

Zijn we de slag bij Stalingrad vergeten??

Bittere kou, duizenden gesneuvelden aan Duitse en Russische zijde, kapotgeschoten en doodgevroren jongens voor een “vuile” NAVO oorlog!!

Iedereen kent wel de kleurenopnamen van blije Duitse soldaten die lachend naar de Amerikanen toe lopen en rijden omdat je je aan de Amerikanen wél over kon geven .
Niets bleek minder waar .
Ze werden ontwapend , dan werden van de soldaten met been-en voetproteges de kunstledematen afgepakt en daarna overreden door de Amerikaanse chauffeurs .
De rest kreeg een klap met een eind hout , hun warme overjas werd afgepakt en daarna werden ze opgesloten in de Rheinwieselagers .

Achter de hekken kregen ze in de open lucht niets te eten , burgers die voedsel over het hek gooiden werden doodgeschoten .
Zij die in de Rijn sprongen verdronken of werden doorzeefd door de wachttorens aan de overzijde .

Er waren tientallen van deze kampen opgezet op bevel van de Joodse Generaal en latere President van de USA> Eisenhower .

De minimaal één miljoen lijken werden per vrachtwagen afgevoerd en begraven onder de Amerikaanse erevelden .
De Duitser die ik daarover aansprak durfde nauwelijks met mij te spreken , maar bevestigde alles ( lang geleden ) .

Het was het stelselmatig uitroeien van de Duitse bevolking , net zoals in 1946 het hele volk geen voedsel kreeg .

De uitroeiing van het blanke ras ,
Wie de documentaires wil zien moet zich haasten want ze verdwijnen snel van you-tube , https://www.youtube.com/watch?v=m9_efWj3Eyo


 


En Normandie waar de hypocriete schavuit Rutte en seniele Biden een klap in het aangezicht waren voor de overlevenden (veteranen).

De Russen, gepropageerd als onze ergste vijand door de oorlogszuchtige NAVO en de USA, waren de eersten die Auschwitz hebben bevrijd echter de Hollywood films doen ons anders geloven.

Derhalve moet de Nederlandse Overheid (Schoof en consorten) zich schamen Nederland opnieuw voor het oorlogszuchtige Zionistische karretje van de Deep State te laten spannen en het totaal tot op het bot corrupte Oekraïne te steunen.

Nederland, eens bevrijd van de NAZIS en nu collaborateurs van een STEFAN BANDERA NAZISTISCH land.

Sinds de MARSHALL HULP na WO2 zijn we tot het slaafje van de USA “gepromoveerd”. Nederland heeft altijd een verplicht onderdanige rol gespeeld ten opzichte van de USA en zichzelf een minderwaardigheidscomplex bezorgd.

Mijn respect voor de houding van de nieuwe coalitie in dit opzicht is nul komma nul, van generlei waarde en ik mag hopen dat ze worden afgestraft voor hun uitspraak “sneuvelbereidheid” in plaats van een handreiking voor een vredesvoorstel.

De enige partij
FVD, die voor vrede voorstander van is wordt verketterd!!

De domme Nederlanders zouden ons eens moeten verdiepen in de geschiedenis zeker allemaal onwetend dat juist ook de Russen een grote bijdrage heeft geleverd aan onze bevrijding en Auschwitz hebben bevrijd dat een onacceptabele hoeveelheid Russen het leven heeft gekost

Nu hollen de Westerse oorlogsvoerders in Brussel en EU achter het oorlogvoerende USA aan ook al  hebben de Amerikanen daarna bijgedragen aan onze vrijheid dus deze mensen hebben voor niets hun leven gegeven voor de huidige oorlogszucht van Biden en zijn Westerse volgelingen.

Sorry maar het blijft mij verbazen dat de oorlog c.q. het conflict Oekraïne/Rusland zo uit de hand loopt door de oorlogszucht van de NAVO, Brussel en onze regering zodat wij allen kunnen vrezen om een algehele oorlog te worden in gesleurd omdat men vertikt tot vredesonderhandelingen over te gaan en de Russen tot het uiterste drijven.






 

Geen opmerkingen: