7/15/2024

Waarom willen ze niet dat de oorlog eindigt?

Ze zullen niet rusten voordat Trump dood is.


Met deze mislukte moordaanslag zijn alle remmingen gevallen en kunnen ze niet meer terug of stoppen. Je bent nu gedwongen om het af te maken. Dit zal uiteindelijk het leger en de tribunalen in actie brengen.


Het komt allemaal van Biden en Obama omdat ze hun vuile praktijken in Oekraïne moeten verdoezelen. De biolabs, de kinderhandel, de productie van adrenochromen, de corruptie via Burisma en de banden met de CCP.

Waarom is George Clooney erbij betrokken? Waarom blijven mensen geld in de zakken van Zelensky pompen?
Waarom willen ze niet dat de oorlog eindigt?

Omdat ze weten dat hun spel dan voorbij is en dat alles ervan afhangt.
Ze zullen allemaal aan de galg belanden als Trump de oorlog binnen 24 uur beëindigt. Hij draait de geldkraan dicht en dan is het tijd voor werk.

Het gaat over hun leven en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun varkensplannen niet ontdekt worden en zelfs voortgezet kunnen worden. En dit gaat niet alleen over Biden, Obama, Pelosi en Clinton, dit gaat over iedereen die in de regering zit, de zionisten in alle landen tot aan Israël, de bron van het kwaad.
We hebben het over honderdduizenden die erbij betrokken zijn, plus hun handlangers, geheime diensten, media, artsen, wetenschappers, ambtenaren, de politie, enz.
Het is een gigantische keten van misdaden tegen de menselijkheid. Verraad op elk niveau.

En juist omdat Trump er een einde aan wil maken, worden deze tirannen helemaal gek en proberen ze hem uit de weg te ruimen. De diepe staat zal zichzelf steeds dieper in de problemen brengen omdat mensen het kunnen zien en zich achter Trump zullen scharen. Dat is hun grootste probleem. Zelfs als ze erin slagen Trump te vermoorden, zouden ze het niet kunnen stoppen.

Alex Jones heeft volkomen gelijk dat het niet lang zal duren voordat de volgende aanvalspoging wordt ondernomen.
November komt steeds dichterbij en er is niet veel tijd meer voor de diepe staat. Je moet handelen en de komende weken zullen nog turbulenter zijn.

Cliff High meldde een incident rond 15/07. juist.
Deze aanval zal de komende maanden verder besproken worden. Als er verdere aanvallen op TRUMP plaatsvinden, zal dit alleen maar intensiveren

Geen opmerkingen: