7/15/2024

Trainingsoverzicht Med Bed:

 Het Med Bed Training Program van Earth Alliance – Jouw rol in spiritueel ontwaken en hoe jij een belangrijke speler wordt in de toekomst van de mensheid!  

De Earth Alliance, een geheime groep met banden met onbekende militaire facties, heeft het bestaan ​​en de onmiddellijke wereldwijde verspreiding bevestigd van een baanbrekende technologie die de gezondheidszorg zal revolutioneren: de Med Beds. Dit zijn niet alleen hulpmiddelen voor fysieke genezing, maar revolutionaire apparaten die geavanceerde genezingstechnieken combineren met diepgaande spirituele ontwakingen.



Trainingsoverzicht

Uw training omvat technieken voor het beheer van hersengolven om uw mentale frequenties af te stemmen op de operationele vereisten van het Med Bed .
U duikt diep in de rijken van spiritualiteit en leert hoe u de energieën die onze fysieke en metafysische realiteiten beheersen, kunt navigeren en manipuleren. De klassen zijn gestructureerd van A tot en met E:

Klas A: Begint met de basis van spiritueel bewustzijn. Je leert over de fundamentele principes van spiritueel bewustzijn, meditatietechnieken en hoe je je bewustzijn kunt verhogen.

Klas B: Gaat verder in diepere psychische verschijnselen. Dit omvat training in telepathie, intuïtieverbetering en het verkennen van hogere zintuiglijke waarnemingen.

Klas C: richt zich op directe energiemanipulatietechnieken. U leert hoe u energiestromen in het lichaam en de omgeving kunt controleren en sturen, essentieel voor het bedienen van de Med Beds.

Klas D: Bereidt u voor op praktische toepassing in Med Bed-centra. Deze klas behandelt de praktische bediening van de Med Beds, patiëntinteractie en het integreren van spirituele praktijken in het genezingsproces.

Klas E: De meest geavanceerde, die gaat over interdimensionaal reizen en energiegenezing in verschillende rijken. Deze klas leert je hoe je door verschillende dimensies navigeert en hun energieën gebruikt voor genezingsdoeleinden.
Uw rol in het Global Med Bed Initiative

De e-mails die u van de Earth Alliance ontvangt, zijn uw cruciale link naar een monumentaal wereldwijd initiatief. Als toekomstige Spirituele Counselor bent u de sleutel tot dit proces. Zodra u uw uitnodiging per e-mail ontvangt, registreert u zich onmiddellijk op de speciale website om uw missie te beginnen.

Je spirituele training zal zich richten op het afstemmen op kosmische frequenties die je bewustzijn verhogen en je intuïtieve vermogens verbeteren, en je voorbereiden om transformatieve ervaringen te faciliteren via Med Beds.
Snelle actie is essentieel.

https://gazetteller.com/breaking-the-med-bed-training-program-by-earth-alliance-your-role-in-spiritual-awakening-and-becoming-key-players-in-humanitys-future/ 


 

Geen opmerkingen: