7/14/2024

Euthanasie onder covid-gevaccineerden neemt toe!!



Uit verontrustende nieuwe gegevens is gebleken dat het aantal mensen dat door euthanasie wordt gedood sterk stijgt onder degenen die tegen Covid zijn gevaccineerd, aangezien velen kampen met verwondingen veroorzaakt door de mRNA-injecties.



Het nieuws komt te midden van de groeiende bezorgdheid dat euthanasie of ‘hulp bij zelfdoding’ ‘mainstream’ aan het worden is, vooral in Canada en ‘progressieve’ Europese landen.

In landen met gesocialiseerde ‘gezondheidszorgsystemen’ worden ,,lastige,, burgers nu door de staat vermoord.

Alle landen die nu liberale euthanasiewetten hebben, volgden een soortgelijk patroon.

Toen de wetten voor het eerst werden ingevoerd, werden ze aangeprezen als een laatste redmiddel voor wanhopige, terminaal zieke patiënten, waardoor ze de kans kregen een langzame, pijnlijke dood te voorkomen.

De afgelopen jaren zijn deze wetten echter steeds verder uitgebreid.

In sommige landen, zoals In Canada bijvoorbeeld worden gezonde burgers, volwassenen en kinderen, nu vermoord vanwege een reeks kleine en geneesbare problemen zoals depressie, gehoorverlies en zelfs armoede en dakloosheid.


Door de belastingbetaler gefinancierde artsen dringen er steeds meer op aan dat patiënten voor euthanasie kiezen in plaats van hen te behandelen voor psychische problemen zoals depressie of zelfmoordgedachten.

https://uncutnews.ch/euthanasie-unter-covid-geimpften-menschen-nahme-zu/

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: