7/03/2024

THE LOGO OF THE DUTCH NAZI OIL COMPANY IS AN ILLUMINATI SCALLOP:

 

Rusland leidt de oprichting van het Multipolair Militair Pact:

 Eurazië tegen de NAVO: 

https://www.frontnieuws.com/eurazie-tegen-de-navo-rusland-leidt-de-oprichting-van-het-multipolair-militair-pact/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groene energie bestaat niet:

 [Redirected from NHS_Weather_Actions].


EEN INTERESTERENDE CONCLUSIE... ZONNEPARKEN WORDEN THUNDERSTORM EN TORONADO INCUBATORS EN MAGNETS.

Naarmate meer provincies meer zonneparken krijgen ...
Van een inwoner van STEPHENVILLE, George Franklin:

Ik moet beginnen met te vertellen wat voor moed ik heb om dit te schrijven. Ik ben een gepensioneerde ruimtevaartingenieur. Een letterlijke raketgeleerde, zo je wilt.

Ik heb gewerkt aan de MX (Peacekeeper) Space Shuttle, Hubble, Brilliant Pebbles, PACOSS, Space Station, MMU, B2, de Sultan van Brunei's privé 747 van een half miljard dollar met kristallen douches, gouden wastafels en opgevoerde zijden tapijten voor 100 dollar per meter.

Ik ontwierp een satelliettelefooninstallatie op de 757 van Prins Jeffry. Ik heb al het ontwerpwerk gedaan voor de structuur van de Mark 1V voortstuwingsmodule, die momenteel op minstens drie ruimtevaartuigen vliegt, voor zover ik weet. Sommige van de spannendere projecten waar ik aan heb gewerkt kan ik niet met anderen delen. Ik ben ook een FAA gecertificeerd zweefvlieger en FAI gecertificeerd Gold zweefvlieger. Ik vlieg met zowel originele als modelzweefvliegtuigen. Ik ben Microsoft gecertificeerd en ComTIA A+ gecertificeerd.

ZONNEPANELEN zijn op zijn best ongeveer 20% EFFICIENT. Ze zetten bijna 0% om van het UV-licht dat erop valt.
Geen zichtbaar spectrum en slechts een deel van het IR-spectrum. Terwijl ze licht absorberen, absorberen ze ook warmte van de zon. Deze geabsorbeerde WARMTE wordt VERSTREKT naar de naburige LUCHT.
Het zou duidelijk moeten zijn wat er dan gebeurt. Wanneer lucht wordt verwarmd, stijgt het op. Zelfs kleine verschillen in gewone landoppervlakken kunnen krachtige weerkrachten creëren, zoals onweersbuien en tornado's. Deze weersverschijnselen worden getriggerd en veroorzaakt door de zon. Deze weersverschijnselen worden getriggerd en versterkt door landoppervlakken wanneer ze tegen de wind in worden geblazen. Ik weet maar al te goed wat er zal gebeuren met de warmte die wordt opgewekt door een heel zonnepark.
ZONNEPARKEN WORDEN THUNDERSTORM- en TORONADO INCUBATORS en MAGNETTEN.

Zonnepanelen zijn donker en geven energie af aan de ruimte erboven wanneer ze niet worden uitgestraald. Dit staat bekend als blackbodystraling. Satellieten die in de ruimte vliegen gebruiken dit fenomeen om interne onderdelen te koelen. Als ze dit niet zouden doen, zouden ze zichzelf opbranden.

Zonneparken produceren dus niet alleen meer warmte in de zomer dan het oorspronkelijke land waarop ze geïnstalleerd zijn, maar ook meer afkoeling in de winter, waardoor weersextremen verergeren.

Dit brengt me tot mijn conclusie. Er IS NIETS GROENS OVER GROENE ENERGIE, behalve het DIRECTE GELD dat in corrupte zakken verdwijnt.

Groene energie bestaat niet. De wetenschap bestaat niet. De technologie bestaat niet. De technologie bestaat niet eens.

 

Grote industrieverstoring op komst:

 Kernenergie

Software voor de gezondheidszorg

Fintech (crypto)

Genomica (Bio-engineering)

Bankwezen

Landbouw

Dit zijn de gebieden die te maken zullen krijgen met enorme verstoringen.
Nu de C-Doc is ingetrokken, kunnen behandelingen die op de lange baan zijn geschoven exponentieel snel worden vrijgegeven. Nieuwe medische technologie kan worden ontwikkeld zonder bureaucratische rompslomp.

De Chevron Doctrine komt voort uit de zaak Chevron U.S.A., Inc. v. Natural Resources Defense Council, Inc. van het Hooggerechtshof uit 1984.
Het stelde een wettelijke test vast om te bepalen wanneer rechtbanken zich moeten schikken naar de interpretatie van een overheidsinstantie van een wet die zij uitvoert.

De Chevron Doctrine was een klein juridisch snufje dat in feite zei: "Hé, rechtbanken, als het Congres een wet heeft geschreven die zo duidelijk is als modder, vertrouw er dan maar op dat de verantwoordelijke instantie het uitzoekt". Het was alsof de federale instanties de sleutels van het koninkrijk kregen, zodat ze de wetten naar eigen inzicht konden interpreteren.

Stel je nu een wereld voor waarin grote, slechte monopolies op medische technologie (zoals die vervelende medische bedden) amok maakten en innovatie onder hun tirannieke hielen verpletterden. De Chevron Doctrine was hun beste maatje om hun ijzeren greep op de markt te behouden.
Met de Chevron Doctrine konden deze monopolies lobbyen bij de agentschappen om wetten in hun voordeel te interpreteren en zo effectief te voorkomen dat nieuwkomers het toneel zouden betreden met hun nieuwe medische bedden of andere medische wonderen. Het was als een juridisch schild dat hen beschermde tegen de harde wind van de concurrentie. Denk eens aan alle sciencefiction ideeën van de afgelopen 10-15 jaar waar je over hebt gehoord.

1. Neurale interfaces voor directe verbindingen tussen geest en computer

2. Holografische displays en augmented reality contactlenzen

3. Teleportatieapparaten voor onmiddellijk reizen

4. Nanobots voor medische behandeling en lichaamsverbetering

5. Antizwaartekrachtvoertuigen en persoonlijke vliegpakken

6. Replicators die elk object kunnen materialiseren

7. Apparaten om de tijd te manipuleren

8. Onzichtbaarheidsmantels of -velden

9. Kunstmatige algemene intelligentie die niet van mensen te onderscheiden is

10. Geheugenbewerking en implantatietechnologie

11. Bewustzijn uploaden naar software

12. Genetische manipulatie voor bio-ontwerp met verbeterde mensen

13. Volledig meeslepende virtuele realiteitswerelden

14. Sneller dan licht ruimtereizen

Dit is slechts een ruwe lijst van dingen waarvan je kunt verwachten dat ze grote productie zullen starten.
Dit is een van de redenen waarom ik denk dat Donald Trump de Deep State heeft gewaarschuwd. Want de enige manier waarop dit allemaal echt in productie kan gaan, is zodra we een massale schoonmaak houden onder illegale immigranten in het hele land.

Terwijl dat gebeurt, zul je in recordtijd een stroomversnelling van revolutionaire innovatie zien in alle sectoren.
We staan op het punt om het debuut van Amerika 5.0 mee te maken. Daarom voelen we je elke dag dat je wakker wordt zo futloos omdat er parasieten onder ons leven die hier niet horen te zijn. Daarom heeft alles zo'n traag tempo. En het knoeit mentaal met je.

Daarom bereiken mensen hun breekpunt. Waarom denk je dat je altijd video's ziet van mensen in hun auto's die praten over hoe moeilijk alles is?

Hoe uitdagend het leven is geworden? Hoeveel financiële ontberingen ze doormaken? Omdat we ons systeem onder druk hebben gezet ten gunste van mensen die er niets aan toevoegen. En de last valt op de Amerikanen en het gewicht is ondraaglijk geworden. 

Nu niet meer.

In deze overgangsperiode van 5 maanden tot volgend jaar zullen er enorme veranderingen plaatsvinden.
De Chevron Doctrine heeft officieel de deur geopend voor een enorme doorbraak in dat opzicht. Je zult zien dat de dingen een tandje hoger gaan, dus wees op je hoede tijdens de resterende maanden van dit jaar.

Want veel mensen willen niet dat je krijgt wat je op het punt staat te ontvangen.
 
https://t.me/BenjaminFulfordJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitpakken van NESARA/GESARA: een nieuw wereldwijd mandaat:

NESARA/GESARA-wet en de implementatie van het Quantum Financial System (QFS) belooft een nieuwe definitie van de manier waarop verkiezingen wereldwijd worden gehouden.

Dit nieuwe geldsysteem, dat binnen 120 dagen voltooid moet zijn , van 8 juli 2024 tot 5 november 2024 , luidt een dramatische transformatie in die gericht is op het waarborgen van de integriteit, veiligheid en transparantie van verkiezingen.

2024: Uitpakken van NESARA/GESARA: een nieuw wereldwijd mandaat.

De National Economic Security and Reformation Act (NESARA) en de Global Economic Security and Reformation Act (GESARA) zijn wetsvoorstellen in de Verenigde Staten en wereldwijd die erop gericht zijn om diepgaande veranderingen in het economische en politieke landschap teweeg te brengen.

Deze wetten verplichten tot belangrijke hervormingen, waaronder kwijtschelding van schulden, wijzigingen in het monetaire beleid en de implementatie van een nieuw stemsysteem dat is ontworpen om het vertrouwen en de integriteit in het democratische proces te herstellen.

De 120-dagen tijdlijn: een race tegen de klok. De aftelling van 8 juli 2024 tot 5 november 2024 markeert een kritieke periode in dit ambitieuze plan.

Binnen deze 120 dagen moet de Verenigde Staten, het laatste land dat deze veranderingen heeft doorgevoerd, de overgang naar het nieuwe QFS-stemsysteem voltooien.

Deze tijdlijn is niet alleen een bureaucratische mijlpaal; het is een race tegen de klok om een systeem te implementeren dat belooft verkiezingsfraude te elimineren en de transparantie van het stemproces te verbeteren. 

 https://amg-news.com/bqqqm-new-qfs-nesara-gesara-election-voting-system-redesigned-for-all-dave-xrp-lion/

 

Worlds largest HAARP system in the US:

 VIDEO;

1776 Revolution of the 99% - Dethrone The Fed!!!

 US Debt Clock:

STAY AWAKE:)

 N O W

WORLD WAR III ? for the little Napoleon Dutch Dick:)

 WORLD WAR III ? for the little Napoleon Dutch Dick:)

Pascal Najadi: 10 DAYS OF DARKNESS >>GAME OVER!

                                       10 DAYS OF DARKNESS >>GAME OVER!


CIA Agent Dick Schoft laat er geen twijfel over bestaan Hij kiest voor OORLOGmet RUSLAND!!????

 ,,De lachende moordenaar,, nou, je kunt wel stellen daar is geen woord van gelogen!!

Dick Schoof is een dag premier en heeft al kennisgemaakt met de Oekraïense president Zelensky.

“Daarbij heb ik hem verzekerd dat de Nederlandse steun voor Oekraïne als een paal boven water staat; we blijven het land politiek, militair en financieel steunen tegen de Russische agressie, voor zolang als nodig is en voor zoveel als nodig,” schrijft de kersverse premier op X.

Hij voegt toe dat hij met Zelensky vooruitgeblikt heeft op de komende NAVO-top volgende week in Washington.  

Washington ?? LOL

Het werd al eerder aangekondigd in de krant:
https://www.telegraaf.nl/video/1856889865/uniek-kijkje-achter-de-schermen-rutte-belt-met-zelenski

 

Veel tijd zal hij niet krijgen hoop ik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeg knul, wat valt hier te moeten beschermen? Alles is al kapot !!

                  Maar goed dat dit bestaat voor diegene die er nog in trappen

 


 

7/02/2024

Rabbi said: ''Ukraine is our Land.”


 

 

Dusss.... Willem Alexander, is de zoon van 'n Russische stalknecht:

Dusss.... Willem Alexander, koning der Nederlanden,heeft het DNA, de kleinzoon van'n Russische stalknecht  

en dat was bekend maar mocht niet in de media ? ..


👽
https://www.facebook.com/reel/8148325638565492 

Waarom Robert De Niro zo hoog opgeeft over president Biden?

 

Nine Ukrainian jets destroyed in one day (VIDEO)

 Nine Ukrainian jets destroyed in one day VIDEO

Viktor Orban prijst Patriotten voor Europa nu Hongarije EU-voorzitter wordt:

De Hongaarse premier prees het "ongelooflijke tempo" waarin zijn nieuw opgerichte groep Patriotten voor Europa zich ontwikkelt in een video die werd vrijgegeven ter gelegenheid van het EU-voorzitterschap van zijn land.

"Brussel kon de ontevredenheid niet aan," legde hij uit en hij voorspelde dat de groep de op één na grootste in het Europees Parlement zou worden.  VIDEO

Voor het eerst in de geschiedenis hebben ''ze'' hun grip *wereldwijd* verloren:

 We komen.

 WETHEPEOPLE is onvermijdelijk.

"Duizenden mensen zijn op straat, juichen en omhelzen elkaar, springen op en neer en toeteren, het ging zo snel"

https://therepublicansvoice.com/united-states/the-first-amendment-is-out-of-control/

Een dwarsliggende huisarts in Limburg:

 Van Rotterdammers wordt wel eens gezegd: “Het zijn doeners”.

Huisarts Rob Elens, geboren en getogen in Rotterdam, is zo’n doener bij uitstek. Elens werkte in de jaren negentig als tropenarts in Malawi. Daar deed hij ervaring op met de geneesmiddelen hydroxychloroquine en ivermectine.

Later vestigde hij zich in het Limburgse dorp Meijel. De coronapandemie ging niet voorbij aan de praktijk van Elens.
Na de uitbraak verwees hij 26 coronapatiënten naar het ziekenhuis in Weert.

https://gezondverstand.eu/2024/06/26/een-dwarsliggende-huisarts-in-limburg/ 92 Een dwars­liggende huisarts in Limburg

 

Topdokter onthult de ontnuchterende waarheid...:

 Topdokter onthult de ontnuchterende waarheid over chemotherapie.



Dr. Paul Marik heeft licht geworpen op de grimmige realiteit van de ineffectiviteit van chemotherapie bij de behandeling van kanker.

Hij onthulde dat slechts “ongeveer 5% van alle vormen van kanker daadwerkelijk te genezen is met chemotherapie.”

Voor de overige 95% is chemo ‘op zijn best palliatief’, zei hij.

Het werkelijk ontnuchterende detail dat dr. Marik noemde, was dat ondanks de vooruitgang op het gebied van chemotherapie, immunotherapie en chirurgische behandelingen in de afgelopen dertig jaar, de totale levensverwachting van een kankerpatiënt met een schamele 3,9 maanden is verlengd.

Dr. Marik dringt er bij kankerpatiënten op aan om hun oncologen een cruciale vraag te stellen: “Gaat deze [chemotherapie] mijn kanker genezen, of zal het mijn leven alleen maar verzachten en een maand of twee verlengen met vreselijke bijwerkingen?”

"Hopelijk zijn ze eerlijk", voegde hij eraan toe.

 

 

 

 

 

 

DE WW3-VERKIEZINGEN - We worden een oorlog ingerommeld:

 
DE JENSEN SHOW #648

https://jensen.nl/de-ww3-verkiezingen-de-jensen-show-648/

Nog eentje die last van Clima change heeft!

 Nog een, die last van Clima change heeft! VIDEO

Hij weet meer over u dan jij over jezelf:

Vandaag is de Deepstate van Nederland geïnstalleerd in het openbaar. Alles is in werking gesteld om Agenda2030 te volbrengen.

Schoof is de Deepstate Agent en krijgt deze rol toegewezen om het laatste zetje te geven.

In heel Europa zal via rechts Agenda2030 worden bespoedigd omdat Links niet meer geloofwaardig is.

U aangeboden door Pfizer:

 Editie 2024

Seit 2017: 52.000 Frauen waren Opfer von Asylmigranten!:

 Was wir tagtäglich in der Zeitung lesen, ist nur die Spitze des Eisberges. Wie viele Opfer Multikulti in den letzten Jahren tatsächlich gefordert hat, ließ der CDU-Abgeordnete Christoph de Vries nun auswerten:

Seit 2017 sind insgesamt 52.000 Frauen Opfer von sexuellem Missbrauch, Übergriffen, Nötigungen und Vergewaltigungen geworden – mit mindestens einem Zuwanderer als Tatverdächtigem.
 

Woher die Täter kommen, ist bekannt: Vor allem aus Syrien, dem Irak und Afghanistan.

Wer diese Illegalen ins Land lässt, trägt Mitschuld an ihren Verbrechen. Wer sie im Land lässt anstatt sie abzuschieben, ebenso. 

https://www.nius.de/news/brisante-auswertung-seit-2017-wurden-mehr-als-52-000-frauen-opfer-eines-sexualdelikts-durch-asyl-migranten/5a730b7f-3e03-4ff3-ae77-223f1feac1a6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommer des Sieges: Biden weg! Macron weg! Und jetzt Scholz?!💥

Bröckelt das System oder lässt der tiefe Staat absichtlich gewähren?

Patriotische Bewegungen gewinnen weltweit an Zustimmung, die Globalisten haben das Nachsehen.

Biden und Macron stehen kurz vor dem Aus, auch für Scholz kann es endlich eng werden. 
Doch wie stark ist die politische Elite in Deutschland?
Warum gewinnen die Rechten gerade jetzt? Und sind die AfD, Trump und Le Pen wirklich die Ideallösung?

Dr. Stephanie Elsässer und Jürgen Elsässer analysieren Ursache und Folgen dieses Sommers des Sieges.


https://www.compact-online.de/sommer-des-sieges-biden-weg-macron-weg-und-jetzt-scholz/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blitzbesuch! Orban in Kiew - Macht er Frieden?

 Eine neue Hoffnung!

Orban ist am Drücker und lässt in Europa nichts anbrennen: Alles über eine Reise in die Ukraine,

"Make Europa Great Again" VIDEO

 und warum die USA im Prozess der Friedensfindung ausschlaggebend sind, erfahren Sie jetzt von Paul Klemm und Falko Looff.

https://www.compact-online.de/blitzbesuch-orban-in-kiew-macht-er-frieden/

 

 

 

 

 

 

 

Press Conference from Japan:

 Press Conference from Japan: A Call for Global Solidarity: The Largest Global Protest Against WHO.

"This National Movement is, in fact, a campaign to protect the lives of our citizens from the public health dictatorship of the Gates Foundation, WHO..."|

Our friends in Japan kick-started the National Movement to protect Japanese citizens (and the world) against the WHO in a press conference today.|
This National Movement will culminate in what the organizers aim to be the world's biggest protest against the WHO on May 31, 2024.


This movement is aimed at safeguarding citizens from the undue influence of global entities like the Gates Foundation, WHO, alongside with the Japanese government and the Ministry of Health, Labour, and Welfare. This stance comes in response to actions and measures implemented in the wake of what has been termed an artificial pandemic.

Notably, in April 2021, a figure comparable to Japan's Anthony Fauci, Minister of Health Keizo Takemi, highlighted in a webinar hosted by the UN Ministry of Foreign Affairs and the Federation of Economic Organizations, the push towards enforcing measures under the International Health Regulations (IHR). Takemi, who leads the Committee on Global Health and Human Security explicitly acknowledged the Gates Foundation as a primary financier of these initiatives.

The central issue extends beyond immediate responses to the pandemic, challenging the future course set by the WHO through its pandemic agreement and IHR revisions.
There's a growing apprehension that these plans may serve to further entrench a global vaccine business and facilitate the establishment of a totalitarian health regime under the guise of public safety.

The narrative is not merely a domestic affair but a global call to action, urging individuals and communities worldwide to stand in solidarity with Japan against what is described as a public health dictatorship. It's about standing up for a future where public health decisions are transparent, equitable, and free from corrupt influence from private interests …

https://www.aussie17.com/p/just-in-press-conference-from-japan

 

 

 

 

 

 

 

NAVO’s MarkBarbarossa gaat zijn Waterloo tegemoet:

 Het doel van dit artikel is niet zozeer om de formidabele NAVO-legers te beschrijven die zich momenteel tegen Rusland verzetten, maar om te kijken naar de kruiperige Jezus, die de agressie van de NAVO toejuicht, wanneer hij geen Russische muzikanten pest, Russische ambassades aanvalt of Masha en de beer als de smerigste Russische propaganda hekelt.

Met dat alles in het achterhoofd ben ik Finian Cunnigham bijzonder dankbaar voor zijn recente, uitstekende artikel over hoe de Nederlandse kruiperige Mark Rutte die Noorse Stoltenberg heeft vervangen als de belangrijkste rubberen stempel van de NAVO en voor het feit dat hij erop wees dat Rutte en zijn lijfwachten op de fiets naar hun werk gaan, waarbij symbolisch fietsen zoiets is als een vrijmetselaarshanddruk met de huidige lichting milieuvriendelijke neo-nazi’s,

 https://www.frontnieuws.com/navos-barbarossa-gaat-zijn-waterloo-tegemoet/


Burgerbond Nederland: ouders die op zoek zijn naar hun kind moeten zich melden:

  353 overleden toeslagenkinderen onder de 5 jaar!???

Ik wil aan al die ouders zeggen die op zoek zijn naar hun kind zich melden bij mij en vraag u allemaal hier op deze groep maar ook op onze pagina's dit bericht te delen zodat het bij zoveel als mogelijk mensen terecht komt maar vooral bij de gedupeerde ouders die nu hu kind of kinderen moeten missen. 


Aan die ouders zeg ik dat ik weet men destijds een brief heeft ontvangen waarin werd verboden u op sociaal media een oproep te plaatsen waarin uw u kind en of kinderen zocht en waar deze zijn gebleven en ik zeg wanneer dit mijn kind en of kinderen zou betreffen zou ik tegen de gene die de brief aan mijn deed toesturen dat die hoog de boom in kon want ik zou alle middelen aangrijpen om te achterhalen waar mijn kind was, sterker nog bij mij hadden ze geen kans gehad überhaupt mijn kind te ontvreemden want dan ben ik de duivel zelf in persoon en wie er aan komt die komt avonds niet meer thuis dat geef ik op een briefje.

 
Beste mensen ik en andere zijn hier al een hele poos mee bezig en hebben de expertise in huis om deze ouders te helpen die hun kind zoeken echter constateren wij dat deze ouders door bepaalde figuren angst aan gejaagd word en juist dat angst aanjagen door die figuren daar raken wij niet van onder de indruk want daarmee willen die figuren je juist onderdrukken zodat de schandalen niet naar buiten komen dus zoekende ouders van u kind of kinderen meld je bij mij wat ook in privé mag dit om samen te kijken waar de kinderen uithangen en hoop dit meerdere ouders zijn die hun verhaal doen want we hebben juridische kennis van ons uit die hierop kunnen inspringen om gezamenlijk hierin een zaak te starten bijvoorbeeld door een artikel 12 procedure bestuursrechtelijk op te starten. 


Verhalen die naar voren komen kinderen overleden zouden zijn iets wat verschrikkelijk zou zijn maar dan nog mocht dit bij die ouders ter ore komen dan kan men iets afsluiten ook al zal er een intens verdriet hier door ontstaan maar dan wel het graf kunnen bezoeken om met een houvast alsnog afscheid te kunnen nemen en de aard van overlijden te achterhalen gegevens boven water te krijgen die nu onder mat blijven liggen iets wat nog meer onzekerheid bij de ouders van de verdwenen kinderen te weeg brengt wat in en in triest is. 


Vraag een ieder individu die ouders kent en op zoek zijn naar hun kind of kinderen hun op de hoogte te brengen ik dit bericht deed plaatsen en zij zich bij mij kunnen melden waarin ik beloof en ben een bijter die niet opgeeft ik en mensen met expertise hierin er alles aan zullen doen om u kind of kinderen weer bij u als biologische ouder verenigd te krijgen!

M.v.G Joop Lamers op deze naam kan u mij in privé aanschrijven.
https://www.ninefornews.nl/toeslagenouder-haalt-uit-naar-rutte-vanwege-staatsontvoeringen-van-meer-dan-3000-kinderen-is-handjevol-thuis/

 

 

 

 

 

Het wordt steeds erger met deze wereldvreemde narcist!

WE EXPOSE THEM ALL

Thierry Baudet had met Schoof gesproken en vond hem eigenlijk wel helemaal prima.

Als dhr Schoof na één gesprek de tegenstander weet in te pakken dan is hij goed in z'n vak bij de geheime dienst geweest....
 

Het wordt steeds erger met de wereldvreemde Baudet en hij zit er nog om te lachen ook!! Ook Gideon is veroordeeld in opdracht van de NCTV!!!


 

JOE BIDEN WAS EXECUTED IN 2021 FOR PEDOPHILIA:

JOE BIDEN HAS NOT BEEN PRESIDENT OF THE USA HE WAS EXECUTED IN 2021 FOR PEDOPHILIA

JOE BIDEN IS ARTHUR ROBERTS BEHIND THE MASK 

DONALD TRUMP LEGITIMATE PRESIDENT OF THE USA
 

Nog een spuit? Ze zijn het weer aan het voorbereiden:

 De mens kan de Sahara ontginnen, de zeeën droogleggen, de bergen egaliseren enz.
maar tegen domheid (mensen die NU NOG in de rij staan voor een prik) is geen kruid gewassen!!

 De globalisten proberen in de wereld de vogelgriep op de kaart te zetten en de mensen zo ver te krijgen dat ze de vaccinatie hiervoor gaan nemen.

In AUSTRALIË (Melbourne) worden kippen geruimd en beginnen de eierschappen in de In FINLAND zijn de globalisten begonnen om de eerste mensen in te enten tegen de vogelgriep

In NEDERLAND

Zijn ze weer een vaccinatiecampagne aan het voorbereiden. Immunoloog Theo Schetters zei daarover in gesprek met Jorn Luka: “Dit is bijna het voorbereiden van een aanslag, toch?”

“Moeten we dit nou nog een keer zien? We zien het elke keer: als je oudere mensen inspuit, dat een deel daarvan gewoon direct binnen één week overlijdt,” vervolgde Schetters.


 

Badmintontalent (17) zakt plotseling in elkaar bij duel en overlijdt:

Het gevecht tegen het laatste prikje::

''Look out what you eat' -'Kijk uit wat je eet !!!

 Deepstate is in full panic mode

 Look out what you eat and where you buy it full with nano from mRNA jab 


7/01/2024

Kunstmatige zoetstof neotaam kan je darmen beschadigen

 Neotaam, een kunstmatige zoetstof die chemisch lijkt op aspartaam, kan ernstige schade toebrengen aan de menselijke darm en de algehele gezondheid van de darmen.

Neotaam, dat soms op het etiket van voedingsingrediënten wordt vermeld als E961, is een relatieve nieuwkomer op de markt voor kunstmatige zoetstoffen. Ondanks de bekende bezorgdheid over de gezondheid wordt verwacht dat het aan het eind van 2025 een wereldwijde marktwaarde van $3 miljard zal bereiken.

https://www.globalresearch.ca/artificial-sweetener-neotame-damage-gut/5861125

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe kan je een magnesiumtekort aanvullen?

 ⠀
Helaas kan de conventionele geneeskunde niet vertrouwen op de resultaten van tests (bloedtesten) omdat deze geen magnesiumtekort weergeven. Dit komt omdat het lichaam het magnesiumgehalte in het bloed controleert. 



Als het ook maar een beetje daalt, kun je een hartaanval krijgen.
Om het constant te houden, haalt het lichaam magnesium uit cellen en weefsels - en stuurt het naar het bloed.



🔘 Neem noten, zaden en bittere chocolade, donkergroene bladgroenten en peulvruchten op in je dieet. Dit zijn de voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium.

🔘 Drink magnesium in supplementen.

Profylactische dagelijkse hoeveelheid:
- 300 mg per dag voor mannen
- 270 mg per dag voor vrouwen (tot 400 mg voor zwangere vrouwen)
- 80-200 mg per dag voor kinderen, afhankelijk van de leeftijd
- tot 600 mg voor sporters tijdens perioden van zware lichamelijke inspanning.


Kies de vorm van magnesium die je nodig hebt:
- Magnesium tauraat voor het hart
- Magnesiumthryonaat voor de hersenen en het geheugen, voor PMS, om de slaap te verbeteren.
- Magnesiummalaat voor stress en chronische vermoeidheid.
- Magnesiumcitraat voor constipatie, blaasontsteking
- Magnesium glycinaat voor prikkelbare darm syndroom, angst.

Breng een olie met magnesium aan op je huid. Magnesiumolie is vrij algemeen op de markt. Zoek ernaar bij Wildberries of op Iherb.


Je hoeft niet bang te zijn voor een overdosis magnesium. Het is bijna onmogelijk om een tekort te krijgen, omdat het snel door het lichaam wordt uitgescheiden.

BLACKOUT. JOIN, THE END IS NEAR👇

 WARNING: THE BLACK SWAN IS COMING ...

WHEN THE EBS GOES OFF ...THE LIGHTS GO OUT.

Never forget why we started. It always was, and still is about the children:

 PIZZAGATE - It's time the world knew the truth

Never forget why we started. It always was, and still is about the children.

Crimes Against Our Children
- Human Trafficking
- Adrenochrome
- Pedophilia
- Organ Harvesting
- Cannibalism

Military is the only way
No Deals

We all have a responsibility to protect our global children

NCSWIC 💞🌹🕊🌍💫

https://memetrunk.com/rabbit-hole/post/pizzagate---it-s-time-the-world-knew-the-truth-CniBqf77a7UV6K8

PizzaGate 🍕 and the Podesta Gallery - their main AIM IS ADRENOCHROME👇
https://rumble.com/v21lw7g-pizzagate-and-the-podesta-gallery-their-main-aim-is-adrenochrome.html


 

 

 

 

 

 

The First Ever Footage From Beyond The Ice Wall Of Antarctica:

 Top 20 strange things frozen in ice Antarctica. Antarctica, with its icy expanse, is the only continent with no native land mammals, reptiles or amphibians. 

here are also no records of plant life in the region.
Yet life thrives on this continent. Not only that, but the ice holds secrets, even those dating back a million years

From ancient fossils to giant meteorites, here are twenty strange things frozen in Antarctica's ice.


 

Colombiaans schip vaart Scheveningen binnen met matrozen op de mast:

 Colombiaanse matrozen zorgden donderdagochtend voor een spectaculair schouwspel in de haven van Scheveningen.

De zeelieden stonden, gekleed in de kleuren van hun land, zingend op de ra's van het schip.  VIDEO

The sooner all this gets put into action, the better for all mankind:


Dit is bijna het sluitende bewijs dat de oversterfte een relatie heeft met vaccinatie'!

Dit is bijna het sluitende bewijs dat de oversterfte een relatie heeft met vaccinatie'

Alles gebeurt tegelijkertijd in deze gigantische operatie, onderdeel van Operatie Storm:

 Samenvatting van de bijeenkomsten en telefonische vergadering van dhr. Salvage uit Brazilië:



Alles is zeer ver gevorderd, dankzij het vele werk dat vorige week is verricht, wat enorm was. Alles beweegt zeer snel om de blokkades op alle procedures voor de start van 4B-meldingen vrij te geven, waarbij we niet vergeten dat Amerikaanse instellingen al meldingen hebben gedaan voor de eerste groep, namelijk groep 4A en een kleine groep van 4B, die niet 10% halen.

Alles gebeurt tegelijkertijd in deze gigantische operatie, onderdeel van Operatie Storm. We zien dat er al enorme onrust gaande is op de planeet. Een van deze gebeurtenissen en vele andere waar we het over hadden, moeten nog plaatsvinden: deze grote internetblack-out.

De Alliantie functioneert heel goed. De Witte Hoeden hebben de controle, de pijn van de krachten die de wereld onderdrukken wordt volledig onthuld, alles wordt duidelijk. Met elke dag die voorbijgaat, komen er meer waarheden aan het licht, zodat je kunt begrijpen hoe hard en goed ze hebben gewerkt.

De lancering van de RV werd vertraagd door veel hackeraanvallen.
Zoals altijd is het een proces dat absurde logistiek vereist en deze lancering van de Global Currency Reset is een militaire operatie, dat mogen we niet vergeten. Het is niet zomaar gebeld worden en het omgaan met papierwerk is niet zo eenvoudig, deze logistiek is militair en dat betekent dat niemand weet wat er gebeurt en wat er zal gebeuren, omdat dit allemaal heel geheim is.

Veel mensen denken wanhopig dat het niet zal gebeuren, maar dat zal wel gebeuren. Vertrouw op het plan, dus we moeten onszelf geruststellen. We observeren een gigantische chaos, maar deze reset zal plaatsvinden.

De Verenigde Staten staan ​​onder druk om de Tier 4B-lancering uit te voeren , volgens de informatie die we hebben, en deze informatie is uitsluitend militair.
Er wordt onderhandeld over de RV op de Forex.
De vrijgave van fondsen komt ook rechtstreeks van het Department of Defense Operations van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Dit betekent dat de fondsen naar wereldwijde operaties gaan en dit is een enorme klus.

Ook is ons verteld dat obligatiehouders toegang zullen krijgen tot hun geld. Velen in de Verenigde Staten zijn hiervan al op de hoogte gebracht.
Er is nog niets vrijgegeven, maar alles is klaar.
De logistiek is militair en dit moet uit de Verenigde Staten komen, aangezien zij de voorloper waren van deze hele beweging voor bevrijding en verlossing.
Processen worden op allerlei manieren geblokkeerd door cyberaanvallen.
We hebben ze nodig om deze meldingen van het tweede deel van level 4B snel uit te geven. 

We zitten op dit moment in een chronogram. 

De OK voor release is al gegeven op wereldwijde schaal. Het is een heel slim plan. Het is iets dat ons zal verrassen.

Wells Fargo en HSBC leiden deze operaties van al deze processen in de wereld.
Er zijn lokale instellingen in andere landen die al zijn aangesloten en klaar zijn voor wereldwijde meldingen. Ze hebben toegang tot alle Treasury-afdelingen in verschillende landen over de hele wereld.
Al deze banken hebben een geheimhoudingsverklaring (NDA) ondertekend, dus het is normaal dat er niets over hen bekend wordt gemaakt.

Deze week (van ma. 24 juni 2024) hopen we veel nieuws te hebben want sinds vorige week is het erg druk op het werk met goede vooruitzichten. Deze week denken wij dat de informatie nog verder zal verbeteren.
Blijf sterk, want we bereiken de finish.

Nesara/Gesara vindt eerst plaats in de Verenigde Staten en het is een zeer belangrijke stap voor de mensheid.

Wells Fargo en HSBC financieren al de eerste laag die bestaat tussen 4 en 4B. 4B is de voltooiing van 4A en 4A is al gedefinieerd, dus meldingen van 4B starten een informatieproces voor Pay Masters, dus niveau 4B ontvangt al rekeningbewegingen.
Alle Zim-fondsen worden op QFS-rekeningen gestort.
In deze systemen wordt ook digitaal goud gebruikt.
1% van de fondsen wordt vrijgegeven zodra ze beginnen met betalen.
Deze week zullen we zeker veel informatie hebben over GCRV.

 

De wetenschap achter medische bedden (Med Beds):

 DNA-regeneratie: Kan beschadigd DNA repareren en regenereren, zodat het lichaam optimaal kan functioneren.

Hergroei van organen: ontbrekende organen zoals galblaas, nieren en lymfeklieren kunnen opnieuw aangroeien.

Reconstructie van ledematen: Geavanceerde technologie maakt het mogelijk om ledematen te reconstrueren.

Herstel van oogschade: visuele beperkingen kunnen worden gecorrigeerd, waardoor mensen die hun zicht verloren hebben, weer kunnen zien.

Omkering van veroudering: Tot 30 jaar veroudering kan in slechts 15 minuten worden teruggedraaid.

De rol van Trump bij het bevorderen van medische bedtechnologie – voordelen voor veteranen en baby’s – het beste moet nog komen!

 – Amerikaanse mediagroep (https://amg-news.com/intel-quantum-financial-system-global-currency-reset-and-the-med-beds-5d-trust-the-plan/ )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed advies over bloedtransfusie:

 Goed advies over ongevaccineerde bloedtransfusie:

“De volgende mogelijkheden zijn er op dit moment:

Autologe bloedtransfusie,
In de maand voor je operatie wordt er 1 of 2x een halve liter bloed afgenomen bij jou en ligt dit klaar op het moment dat je geopereerd wordt.

Zoutoplossing:

Soms heb je toch meer "vulling" nodig en krijg je plasmavervangingsmiddelen, zoals Dextran, Heamaccel & Ringers, lactaat oplossing Hetastarch (HES).
Er mogen wel ijzerpreparaten toegediend worden om meer rode bloedcellen te vormen.

Als de HB toch te laag is kun je een ferinjectie of ijzertabletten toegediend krijgen.

Als je een operatie met weinig bloedverlies hebt, kun je vlak voor de operatie een liter bloed af geven en die wordt aangevuld met zoutoplossing.

Een operatie met veel bloedverlies, een cel saver machine, die zuigt het verloren bloed tijdens de operatie op, wordt door een filter gedaan en daarna direct weer terug gegeven.
Deze techniek zie je steeds meer.

Al deze methodes moet je met je behandelend arts of anesthesist bespreken, 
Jehovas maken hiervan gebruik al vele jaren.
Bv het catharinaziekenhuis in Eindhoven doet dit!

Je dient zelf aan te geven dat je uit geloofsovertuiging geen andermans bloed wilt hebben.
Jij gelooft immers dat dat bloed niet veilig is?

Totdat de medische wereld niet erkent dat gevaccineerd bloed niet veilig is, zou ik het woord mrna besmet bloed vermijden in de gesprekken.”



Mocht je hierover nog meer info zoeken, kijk dan onder http://JW.org, de site van de Jehova s. Zoek daarin onder bloedtransfusie oid en je krijgt info aangereikt.
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

Belangrijke informatie over bloedtransfusie en indien men daar bepaalde eisen aan stelt
Dat kan gaan om geloofsovertuiging maar er zijn ook andere redenen te bedenken

Zorg ervoor dat u weet welke bloedgroep u heeft zodat u in noodsituaties geholpen kan worden door iemand die u kent en waarvan u weet dat het bloed geschikt is om te ontvangen 

Forwarded from United Civil Emergency Response team 

 

 

 

 

 

NASA when will the lies stop?

 S E E | The Secret History VIDEO

De wereld is één gigantisch openlucht gekkenhuis:

 VIDEO

PLEASE GET RID OF YOUR CELL PHONES NOW:

 The most important, and most ignored, medical study in the world was published in 2004 by Olle Johansson, a scientist at the Karolinska Institute, the institution that awards the Nobel Prize in Medicine.
Its other author was Örjan Hallberg and its title was “1997 – A curious year in Sweden”.

 In the autumn of 1997, in every one of the 21 counties in that country, the number of sick people stopped declining and abruptly began increasing. 


The number of people registered as sick for more than a year had been declining and reached a record low of 43,256 in July 1997. The following month that trend suddenly reversed direction and began rising steeply. In December 2003 the number of long-term sick was 135,318.

The number of people absent from work due to illness, which had been declining steeply for years, also suddenly began increasing. It rose from a low of 118,530 in August 1997 to 309,124 in February 2003.

The number of people registered with load injury (pain in the neck, shoulders, back, etc.) doubled between 1997 and 2001.

The number of suicide attempts by young people increased by 30% between 1998 and 2001.

The yearly incidence of prostate cancer began rising sharply and increased by 32% between 1997 and 2004. In Stockholm, in men aged 50–59, new cases of prostate cancer increased nine-fold.

The number of people seriously injured in traffic accidents, which had been steadily declining, increased from 400 in 1996 to 1,200 in 2004. The number of traffic accidents involving bus drivers increased from less than 150 in 1997 to 250 in 2003.

The recovery time after breast or heart surgery operations began increasing in 1997.


Deaths from Alzheimer’s disease began to increase in 1997, and deaths due to other neurological diseases began to increase drastically.

What changed in Sweden in the fall of 1997? Digital cell phones (GSM 900 and 1800) were introduced to the whole population. Hallberg and Johansson wrote:

“In 1997 many large companies introduced wireless office phone systems. One such is called GSM-in-Office and operates at 900 MHz... The employees had to use the mobile phone for all calls, in many cases for long calls. So, from 1997 many employees became exposed to microwave radiation during all work hours from small base stations, in addition to stronger radiation from their handsets during all their calls.”

THE AUTHORS CONCLUDED THAT ACCORDING TO THEIR DATA, IT WAS THE MOBILE PHONES, AND NOT THE MOBILE PHONE TOWERS, that were responsible for the drastic decline in the health of the Swedish population.


Even people who know what is killing them don’t really understand it.

Cell phones have become so normalized that even people who call themselves “EHS” are using them. They are helping to kill our world and themselves. They are perpetually trying to escape from an assault that they are carrying in their own hands and inflicting on themselves and others.

People do not understand that a cell phone emits the same radiation as a cell tower, and that the radiation travels just as far.
That if you put your cell phone 20 feet away from you it exposes you to as much radiation as any cell towers. That cell towers only emit enough radiation to enable the cell phones that are in use at that time to work. That when you make a call or send a text, the nearest tower (or satellite) turns on frequencies just for you and irradiates your entire neighbourhood (or entire city) and everyone and everything alive in it just so you can make your call or send your text. That simply owning a cell phone, no matter how little you use it, requires all the cell towers and satellites on Earth to be there so that your phone will work when you need it.

 

Source: Arthur Firstenberg

President, Cellular Phone Task Force
Author, The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life