7/21/2022

Poetin : "een nieuw tijdperk is aanstaande, een nieuwe fase in de wereldgeschiedenis""

 Poetin kondigt aan:" een nieuw tijdperk is aanstaande, een nieuwe fase in de wereldgeschiedenis"

De ‘globalistische’ wereldorde is ‘totalitair’. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin woensdag gezegd tijdens een bijeenkomst in Moskou.

Poetin benadrukte dat de globalistische wereldorde gebaseerd is op de uitbuiting van andere landen. Deze orde is ontstaan door andere volkeren te beroven, zowel in Azië als in Afrika. “Dat is wat er is gebeurd,” zei de president.

Hij zei verder dat de westerse elites doodsbang zijn dat hun wereldorde wordt ontmanteld.

“Hoe hard westerse en zogenaamde supranationale elites ook proberen om de bestaande orde te behouden; een nieuw tijdperk is aanstaande, een nieuwe fase in de wereldgeschiedenis.

En alleen landen die echt soeverein zijn, kunnen dynamische groei realiseren en een voorbeeld voor andere landen zijn,” zei Poetin.

 

Voor zover mij bekend: Putin > 02 bluft NIET !!!

Edgar Cayce, The Sleeping Prophet, voorzag het al: Echte Vrede en Veiligheid zal uiteindelijk uit Rusland komen…….

 The Great Awakening  WWG1WGA
In plaats van The Great Reset van Schwab en zijn  WEF muilezels

Poetin heeft gelijk er komt een wending, een nieuwe fase in de wereldgeschiedenis. Het wordt voor Europese landen tijd om uit het Angelsaksische blok te stappen. 

De Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw Zeeland en Canada staan sterk voor vrijheid en democratie althans zo blijven ze zich verkopen. Al jaren blijkt over heel de wereld het tegendeel. Tijdens de corona hoax hebben we kunnen zie hoe democratisch en vrij juist deze lande niet zijn.
De oorlog in de Oekraïne is verloren voor de Angelsaksen. 

De EU valt hopelijk snel uit elkaar. De Angelsaksen zullen ons in de prut laten en ons leeg zuigen. Misschien kunnen we als zelfstandig Land (een stap verder gaan dan de EEG) voorzichtig richting BRICS gaan om dat te voorkomen.

ik kijk er naar uit!  Hoop op een wending ten goede.

Geen opmerkingen: