NL mikt oproep Booster massaal de prullenbak in :)
Ter overzicht..
Nederlanders hebben het helemaal gehad met vaccinaties,
blijkt uit een rapport van de Rijksoverheid.
Zeven van de tien
gevaccineerden geeft aan zeker geen boosterprik te gaan halen. Van de
mensen die een oproep krijgen, komt meer dan de helft niet opdagen.
De
meeste mensen denken ook dat de overheid niet eerlijk is over COVID.
De overheid publiceerde vorige week nog snel een rapport over de effecten van de publiekscampagne ‘Alleen samen krijgen we corona ,,ONZE WEF KROON,, onder controle’.
De campagne moest mensen aanleren om de
coronaregels braaf op te volgen, van 1,5 meter afstand houden en het
dragen van mondmaskers tot het niet meer schudden van handen en het
niezen in de elleboog. De maatregelen zouden helpen om verspreiding van
het coronavirus tegen te gaan, zo was de onzinboodschap.
Met het naleven van de regels is het momenteel echter dramatisch
gesteld, zo concludeert de overheid in het rapport. Mondmaskers zijn
massaal afgezet sinds het niet meer verplicht is om ze te dragen en er
wordt weer gewoon op de ouderwetse manier gehoest en geniest.
Ook geeft
driekwart van de mensen aan niet (meer) bang te zijn voor het virus WAT NIET BESTAAT en
is de bereidheid om te KANKER testen laag.
Slechts 4 procent bezoekt bij
klachten een teststraat van de GGD. Mensen wassen nog wel steeds goed
hun handen, blijkt uit de rapportage.
Prikken in de ban
Wat vooral opvalt in de effectrapportage van de overheid is dat mensen helemaal klaar lijken te zijn met de coronaprikken. Van de gevaccineerden geeft ruim twee derde aan geen booster te zullen halen en de helft van de mensen die een oproep voor een ‘oppepprik’ in de bus krijgt, komt niet opdagen.
Het lijkt erop dat de bevolking steeds meer begint door te krijgen dat de prikken niet werken én bovendien schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid. Dat komt waarschijnlijk mede omdat de laatste maanden zelfs in reguliere media steeds vaker berichten verschijnen over gevaarlijke bijwerkingen van de mRNA- en virale vectorvaccins. Volgens officiële cijfers heeft 82,7 procent van de Nederlanders van 12 jaar en ouder ten minste één prik gehad. Iedereen kent daardoor wel mensen die (ernstige) bijwerkingen van de vaccinaties hebben ondervonden.
De prik verliest ook snel zijn werking, zo liet zelfs het RIVM begin deze maand weten. Na een jaar is de bescherming van de eerste twee prikken bij iedereen volledig uitgewerkt, aldus het RIVM. Zo rolt er geen geld in Kas
Niet goedgekeurd
Wat waarschijnlijk ook niet heeft bijgedragen aan de prikbereidheid, is de mededeling van gezondheidsminister Ernst Kuipers onlangs tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer, dat mensen onder de 60 jaar geen vierde prik kunnen krijgen omdat die niet is goedgekeurd. De minister zei ‘niet verantwoordelijk’ te willen zijn voor bijwerkingen als hij de prik zonder goedkeuring in zou zetten.
Precies dezelfde ‘niet goedgekeurde’ spuit is echter wel op grote schaal gebruikt om oudere mensen voor de vierde keer te prikken, weet ook de bevolking. Sinds deze vaccinaties eind februari van start gingen, schoot de sterfte bij 70-plussers omhoog. De afgelopen maanden was er vrijwel continu sprake van oversterfte bij senioren.
Overheid onbetrouwbaar
Ondanks dat inmiddels glashelder is dat de prikken niet ‘veilig en effectief zijn’ zoals beloofd, blijft de overheid proberen om mensen over te halen om zich te laten vaccineren.
Geen wonder dus dat uit het rapport ook blijkt dat ruim de helft van de mensen de Rijksoverheid onbetrouwbaar vindt als bron van informatie over corona en van mening is dat de overheid geen juiste en duidelijke en eerlijke informatie verstrekt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten