7/28/2022

Dennis v.d. Voort: "zijn ze goed in scherp schieten op boeren?"

WE EXPOSE THEM ALL: 

Zo woekert het fascisme in NL.

Dennis van der Voort, voorzitter van de Taskforce Huisvesting Arbeidsmigranten, schreef in een reactie: 

“Zijn er toch genoeg op de Veluwe. Ik denk aan ’t Harde bijvoorbeeld. Zijn ze ook goed in scherp schieten, dat kon nog wel eens van pas komen.”

a.u.b. aangifte doen tegen dit figuur tot het aanzetten van moord met voorbedachte rade tegen een specifieke doelgroep!!

Premier Mark Rutte gaat voor de bühne ‘in gesprek’ met de boeren, maar in werkelijkheid worden de stikstofplannen geruisloos doorgevoerd.
De provincie Zuid-Holland sorteert alvast stilletjes voor op het elimineren van de veeteelt in de provincie, onthult BVNL, de partij van Wybren van Haga.

“Gedeputeerde Staten heeft op 11 juli, dus heel stiekem op de eerste maandag van het zomerreces, de subsidieregeling verplaatsing en beëindiging veehouderij Zuid-Holland bekendgemaakt,” zegt Van Haga.

Remkes als bemiddelaar. Hoe haal je het in je hoofd? Hieruit spreekt een stuk minachting richting de boeren en de burgers.

30 jaar werd in het geniep agenda 21 en 2030 voorbereidt. Met fatsoenlijk onderhandelen kom je hier niet meer uit!!

“Voor de bühne spreekt de premier met boeren, maar ondertussen wordt het beleid om boeren van hun land te verjagen in het geniep gewoon voortgezet.
Kijk maar naar Zuid-Holland, waar onder aanvoering van de VVD het touw om de boerennek strakker wordt aangetrokken.”

Als de boeren geen hulp krijgen van het volk..!! Van de hele regeringen, zullen ze het niet krijgen. Je hoort enkel een hoop bla bla bla verontwaardiging bij een aantal partijen, maar ook zij doen niets.

Dat wordt een genadeloze revolutie van boeren, zoals zich al vele keren in de geschiedenis heeft voorgedaan. Om de overlevingsstrijd van de boeren te steunen is de inzet van de gehele burgerij onontbeerlijk!

We zullen het allemaal zelf moeten doen…
Samen houden we die gekken tegen. Er is geen weg terug.  

Want als wij ons eigen voedsel zo dadelijk niet meer kunnen eten en gif van overzeese viezeriken krijgen die alle keurmerken en voorschriften aan hun laars lappen dus in het kort gewoon gif te vreten krijgen met allerlei troep in groentes en vlees etc.etc gaan we er alsnog aan!!

want wat moet je hier van denken over huisvesting immigranten/vluchtelingen?

https://www.ad.nl/politiek/twee-cruiseboten-komen-vanuit-estland-deze-kant-op-maar-waar-moeten-ze-aanmeren~a94c009c/

Wij hebben al vele jaren een huizen tekort voor onze eigen inwoners(alle kleurtjes/jongeren).
Eigenlijk al na de 2de wereld oorlog, die nooit echt opgelost is.

Zie ik nu goed wordt er zelfs gebouwd bij de Biesbosch ??

Gaan ze straks het eigen leger inzetten tegen de eigen bevolking is dat de laatste troef?   Eigen leger inzetten tegen de bevolking is NOT DONE, het duurt even maar straks krijgen hun, hun eigen bevolking tegen ze.

Geen Verzet betekent letterlijk einde oefening voor onze kinderen, ouderen, zieken en zwakken.
Waar wij nu inzitten is HOLOCAUST 2.0 het opruimen van de Wereldbevolking d.m.v. de MRNA Gifspuiten en Terroriseren Bevolking.

Geen opmerkingen: