7/25/2022

Heb je meer informatie nodig over ontwaken?

 Heb je meer informatie nodig over ontwaken?

∞De 9D Arcturian Raad gechanneld door Daniel Scranton.

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij met u allen in contact te zijn.

We bereiken langzaam maar zeker meer mensen.
Wij kiezen voor de benadering van het zenden van liefde en licht naar ieder mens op Aarde, en wij zijn niet de enigen met deze benadering.
Wij weten, net als vele andere hoogfrequentiewezens en collectieven, dat jullie door liefde zullen ontwaken tot de waarheid dat jullie liefde zijn.
Informatie brengt je maar tot op zekere hoogte, want je geest is zeer beperkt en meer informatie houdt je in een geestgerichte toestand.
Het is ons doel om jullie harten te openen en dit is ook het doel en het plan dat jullie hogere zelf heeft en dat jullie spirituele gidsen in actie brengen.

Dit is waarom de mensheid tijd nodig heeft om volledig te ontwaken en op te stijgen.
Het is omdat mensen nog steeds de optie hebben om "nee" te zeggen. 

Mensen kunnen liefde afwijzen en zij kunnen licht vermijden omdat zij weten dat zij uiteindelijk alles zullen moeten voelen. En hoewel de meeste mensen dit niet bewust weten, kan zelfs kennis op een onderbewust niveau liefde en licht op afstand houden.
Degenen onder jullie die wakker zijn, doen dit werk ook. Je kunt er niets aan doen. Je kunt niet anders dan je licht laten schijnen en liefde uitstralen, want je hebt ontdekt dat dit de stoffen zijn waarvan je gemaakt bent.

Je geeft anderen meer toegang tot zichzelf door de liefde die je bent en de liefde die je voor hen hebt. Zelfs wanneer mensen je liefde en vriendelijkheid afwijzen, ben je niet ontmoedigd. Je geeft het door omdat je begrijpt dat jij het bent en er is echt geen andere manier waar je bent. Jullie hebben zoveel van onze liefde en licht ontvangen, en hoe meer jullie verspreiden, hoe meer jullie ontvangen.
En dat is waar of je het nu van ons ontvangt of van een aartsengel of een opgestegen meester.

Het is allemaal liefde. Alles is liefde.
Ontwaken gaat over dat beseffen, en als je dat beseft, is er geen noodzaak om afscheiding te creëren. Je hoeft geen scheiding te maken tussen degenen die wakker zijn en degenen die dat niet zijn.
Wij gebruiken deze etiketten soms omdat wij iets willen zeggen, maar wij proberen ons er niet van los te maken.
Wij willen niet dat iemand op anderen neerkijkt vanwege wat zij geloven of wat zij nog moeten ontdekken. En als je dat doet, zal de verspreiding van liefde en licht die je bent tijdelijk gestopt worden. Maar het zal altijd terugkomen, en je zult er altijd op terugkomen. Je kunt het niet helpen. Het is altijd in je. Het wil naar buiten komen; het wil uitgedrukt worden, en je voelt de roep ernaar steeds en je reageert op de roep.

Nu gaan we door met het werven van uw medemensen, wetende dat het enige tijd zal duren, maar ook genietend van het proces.
We genieten van de reis omdat we graag liefde geven. Wij houden ervan de kleinste vooruitgang in een persoon te zien, en wij houden vooral van het moment waarop wij tot iemand doordringen wie en wat hij werkelijk is.
Ga op dezelfde manier om met de mensen om je heen en je zult niet teleurgesteld worden.
En nog beter, je krijgt meer liefde en licht om te verspreiden. Je wordt geactiveerd, je wordt ge-update en je downloadt alles wat je nodig hebt omdat je in de flow zit en er is geen betere plek voor ons.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.

 

Geen opmerkingen: