3/16/2022

Wonen we al in Noord-Korea of Cuba?

Uw overheid gedraagt zich op een manier waarvan je gerust mag denken dat het alleen zou kunnen in Noord-Korea of Cuba 

Uit vrijgegeven Wob-stukken blijkt dat de terrorismewaakhond corona-kritische Kamerleden controleert, waaronder Wybren van Haga. Hij stelde er in de Kamer vragen over aan minister van Justitie Dilan Yesilgoz-Zegerius.

Sinds mei 2020 gedraagt deze overheid zich op een manier waarvan ik dacht dat het alleen zou kunnen in Noord-Korea of Cuba. Het zijn Cubaanse toestanden. Ik vind het echt verschrikkelijk.
Naast de genoemde namen worden ook een Maurice de Hond, een Marianne Zwagerman en een Hans van Tellingen, nota bene een bestuurslid van BVNL, genoemd, en ook ikzelf, zei Van Haga.

In een artikel van Maurice staat te lezen dat die afdeling van het leger dat ons in de gaten heeft gehouden is opgezet in december 2019. 

Laten wij er met z’n allen vooral geen doekjes om winden. DIT is allemaal “part of the  WEF plan”.En als iemand in de 2 kamer iets te veel waarheid spreekt, drukt mevrouw Bergkamp gewoon op de microfoon MUTE knop. Nein keine waarheid , das ist verboten!!!

De Rutte kliek danst naar de pijpen van de VN en het WEF – ze denken nog steeds dat hun ‘WEF- great reset’ iets goeds is. Ze denken dat ze gaan winnen , nee hoor ze gaan ten onder.

Je moet in dit geval helemaal terug gaan naar maart 2020. Toen werd Nederland opgeschrikt met een zogenaamd “killer-virus” en dáár zijn vervolgens alle opeenvolgende maatregelen aan opgehangen.

Het is één voorgekauwd scenario (als het om een film ging, zou het een bijzonder slechte film zijn geworden met zéér waarschijnlijk weinig bezoekers en na een paar weken uit de roulatie gehaald). Helaas! Het is dus geen film, maar werkelijkheid geworden.

Er is begonnen met dit zogenaamde killer virus in de categorie A te plaatsen. Totaal onterecht om een griepvorm gelijk te schakelen met levensgevaarlijke ziekten als ebola, difterie, tyfus enzovoorts.

Aansluitend MOEST er natuurlijk de noodtoestand uitgeroepen worden.
Stel je toch eens voor: met een IFR (infection fatality rate 0,15%) is dat natuurlijk de énige weg (sarcasm mode on).

Je zou er in feite keihard om moeten lachen, als het niet in werkelijkheid zo diep triest is.

Zóveel slachtoffers zijn er de afgelopen twee jaar gevallen: bejaarden opgesloten in verpleeghuizen en eenzaam stervend zonder de troost van familieleden;
Jongeren die zelfmoord pleegden, omdat ze geen toekomst meer zagen;
Families uit elkaar gevallen, omdat ze lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan; Hardwerkende ondernemers, die hun eigen bedrijf naar de bliksem zagen gaan!

DIT is maar een kleine opsomming.

Het is in feite volkomen in lijn, dat als gevolg van de noodtoestand kritische mensen, zoals wetenschappers, artsen en natuurlijk ook politici in de gaten werden en worden gehouden.

Uiteraard is DIT volkomen onacceptabel  maar niet in een land met een regering waar sommige Tweede Kamerleden nog STEEDS de mond vol hebben over onze democratie.

Ik kan maar één conclusie trekken: er is geen democratie meer in Nederland.
En dat is al vóór deze “coronacrisis” ingezet en alleen maar geïntensiveerd.

Vandaag mag het volksslaafje even stemmen zoals zij dat méér dan 50 jaar al slaafs doen.

Maar…maakt ons geen illusies meer over het nut van dat hele stemgebeuren. 
Ik heb altijd weer die bepaalde zin in gedachten:

,, Het gaat er niet om WIE OF WAT je stemt, maar WIE de stem BILJETTEN  telt.

Een uitspraak van Jozef Stalin.

Geen opmerkingen: