3/29/2022

Mrt. 29, 2022 GTB 497.

 Mrt.29, 2022
GTB 497.

CLONES TOT IN DE BONES,
MK ULTRA, MIND CONTROL, DUBBELGANGERS, CLOWNS, ETCETERA.
 


WIJ hebben lang niet gemeld, dat er gecloond wordt en hoever men daar mee is. Dat is dus begeven op glad ijs, want wie zegt wat, wie bewijst wat, en kom op met de waarheid.

De dochter van Hillary Clinton is manager van een clone factory in New York.
De techniek van clonen is erg verfijnd, na het Schaap Dolly, is men doorgegaan op menselijk niveau.
Mensen werden gekruist met apen, met varkens, met herten met reptielen, alles op biologisch niveau, zaad en eggs etc. maar ook het clonen van de mens via stamcellen, DNA etc..

Na wat ik er van heb opgestoken, voor zover ik kan zeggen dat dat wel zou kunnen, staat het voor mij vast, dat mensen gecloned kunnen worden.
Een kopie van de mens kan gemaakt worden. Die hetzelfde eruit ziet en binnen weken en maanden gegroeid kan worden tot het jaar van de gewenste leeftijd. Van bijv. 10 jaar of 70 jaar oud.

(Denk aan de med-beds, die een schouder binnen een of twee weken kunnen laten aangroeien, of een been of een paar organen).

Diezelfde techniek laat een cloon groeien, alleen is de clone zonder ziel.
Dat lukt ze niet.... Dat is ook heel logisch. Als men de volwassen gegroeide mens dan programmeerd via een Artificial intelligence computor, die het brain en geheugen kopieerd van de echte mens naar de gecloonde mens, dan is het verschil niet vast te stellen.
Alleen is de clone een sociopath zonder gevoelens...., ( geen ziel) men geeft hem jouw geheugen, zodat hij/zij zich mensen herrinnerd met naam en toenaam en zich alles herrinnerd en alles weet van zijn omgeving.
Voor de omgeving komt hij over als een beetje veranderd, een beetje ongevoeliger voor de dingen.
De echte mens wordt gesedeerd en vastgehouden, opgesloten. Men heeft hem nodig als er iets mis is of hergeprogrammeerd moet worden in de clone.
Fact is dat na twee drie jaar de clone zijn geheugen niet meer vast houdt en verward word.( zie Biden). Dus moet hij opnieuw geprogrammeerd worden. Overbodig dat men zijn toekomstig gedrag kan programmeren, of inclusief van buiten bestuurd kan worden. Door gehoor zendertjes of zenders aangebracht in zijn hersens.
De clone weet niet dat hij een clone is, maar in dienst staat van een groter iets....en is altijd in zijn geheugen die mens geweest die hij geworden is.

Bij dubbelgangers is dat totaal anders, die spelen een bewust bedrieger spel en zijn zich daar volledig van bewust.
Ook de mensen met een synthetisch rubber masker, om een ander mens te spelen, zoals wij soms zien en soms ook kunnen vaststellen door foutjes bij de oren , nek of hals aansluiting van dat masker of via het gebit.

DIT IS GEEN ONZINVERHAAL , BEREIDT U ZICH DAAROP VOOR. DE MOGELIJKHEID BESTAAT.
HET IS EEN NIEUWE TECHNIEK, DIE VOOR ONS BEWUST VERBORGEN IS GEHOUDEN.

IK ZAL LATER INGAAN OP HOE EEN BEPAALD EXTRA TERRESTRIAL RAS ZICH ZELF KAN OVERZETTEN IN DE MENS, ZONDER DAT HIJ/ZIJ ZICH DAARVAN BEWUST IS. OOK DIT IS GEEN SCIENCE FICTION, IK WEET DAT AL HEEL LANG, WANT IK HEB OOK TIJD NODIG GEHAD OM DAT AAN MIJ DOOR TE LATEN DRINGEN,
daarover later meer.....

Maar ikzelf ben er van overtuigd, dat beide zijden, de cabal en de Q forces
gebruik maken van clones en dubbelgangers....

GTB..

Geen opmerkingen: