3/20/2022

Moedige Prof. Capel waarschuwt voor de C prik :

                         Prof. Capel waarschuwt voor gevolgen van prikkie: 'We gaan ...

Prof. Capel waarschuwt voor gevolgen van prikkie: ‘We gaan geen vreugdevolle tijd tegemoet’

Veel mensen die gevaccineerd zijn, hebben last van ontstoken weefsels. Men zegt: ik voel eigenlijk niks van het prikkie. Stel dat je een nierbeschadiging hebt en 25 procent van je nier is kapot, dan merk je dat nog niet want je hebt twee nieren, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. “Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt.”

Er zijn ook veel mensen die opeens slecht zien, duizelig zijn of een hersenbloeding krijgen en sporters die omvallen.
Hoe kan dat allemaal? Volgens Capel gaan we geen vreugdevolle tijd tegemoet.

Het mRNA-vaccin blijft ‘een absurd en rampzalig lange tijd’ in het lichaam en zet het spike-eiwit op allerlei weefsels, met ontstekingsreacties tot gevolg, zegt hij, toevoegende dat het boosteren alleen maar negatieve effecten heeft omdat de beschermende werking niet meer aanwezig is door de mutaties.

“Door de booster krijg je een fantastische ontstekingsreactie in het hart. Er is wat hartproblematiek op het ogenblik, maar dat komt dan niet door het prikkie hoor, echt niet,” zegt Capel sarcastisch.

En dat allemaal voor een wat normaal griepseizoen ! Met dank aan de (wereld) WEF regering(en) en de MSM die allemaal dezelfde mantra riepen.

Dat was ook precies de bedoeling van de WEF Operatie Depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA- Gentherapie-Vax/ Nazis:

Het C vaccin  is niets anders dan een biologisch oorlogswapen met een gentherapie is, en er bewust een situatie is geschapen om alle mensen op deze wereld, op basis van een vrijwillige doodsprik, ziek te maken met winst voor ziekenhuizen /pharma of het leven te ontnemen.

Dat brengt mij meteen bij de volgende en laatste fase van het Rockefeller Lockstep 2010/Agenda 2030 wat hun plannen waren.

Resolutie 2361 van de Raad van Europa is door de WEF snel  aangepast en dat betekent dat er vandaar uit geen bezwaar meer is tegen verplicht vaccineren.
Dit komt er op neer dat alle mensen die niet de verplichte EU COVID Certificaten hebben, alle vrijheden wordt ontnomen en Kuipers zal deze wet in mei namens Nederland ondertekenen en volgens het plan zou dat per juli een feit moeten worden.
Bij een meerderheid in het Europees Parlement, wat natuurlijk al van te voren geregeld is, kan er in Europa tot gedwongen vaccinatie (van deur tot deur) worden overgegaan. Waar hebben wij dat eerder gehoord!

Eind dit jaar of volgend jaar wordt het geld vervangen voor een digitale munteenheid en mijn inziens zullen tegen die tijd alle banksaldo’s op NUL gezet worden en dan krijgt iedere EU-burger een digitale ID die bij Digi-D al vermeld staat.

Alle geldautomaten zullen voor QR-code geldautomaten vervangen worden, hetgeen in België al volop in gang is gezet. Wanneer dit proces is voltooid is in feite het contant geld door banken etc. afgeschaft. Al het contant geld zal volgens het plan binnen 1,5 jaar niet meer bestaan en dan zal het geld gekoppeld worden aan algeheel gecontroleerd digitaal systeem, een systeem dat van bovenaf gemanipuleerd wordt om de agenda van de Nieuwe Wereld Orde uit te voeren en dan is bij iedereen de lichamelijke integriteit ontnomen.

Mensen die de prik hebben gehad, zijn zonder het zelf te beseffen door de eigenaar van het wereldwijde patent op de gebruikte stof en techniek in die prik, gepatenteerd, en zijn tot zombie geworden. Zombies zijn geen mensen en hebben derhalve geen rechten.
Dit is de manier om mensen van alle bezittingen en rechten te ontdoen en vervolgens gaan alle bezittingen naar de patenthouder en zo zal de wereldbevolking niet alleen uit de weg worden geruimd, maar ook onteigend worden. Zie body’s of internet.

Dan hebben de overgebleven mensen geen andere keus dan de plannen van de NWO te accepteren.
Helaas hebben veel mensen geen zicht op dit onmenselijk scenario.

Komt na Oekraïne covid weer terug? “Covid is nooit weggeweest. Waar we nu naartoe gaan, is nog veel erger dan covid,” zei Van Wolferen. “Dat is de menselijke uitstoot van CO2. Dat komt uit dezelfde koker als covid. Het is allemaal terug te voeren naar John D. Rockefeller.”

In het geval van het covid gebeuren en het klimaatgebeuren gaat het over macht. Het is een machtsgreep.
Het is een volkomen krankzinnig idee dat de uitstoot van CO2, wat  gewoon goed is voor de mens, planten en bomen, maar de vernieling van de aarde tot gevolg zal hebben,” zei de emeritus hoogleraar.

 

Van satansgebroed mag je NOOIT iets goeds verwachten.
De satan zelf heet niet voor niets “de vader der leugens.” Een andere eigenschap van hem is z’n listigheid.

Lees in Genesis 3 maar eens hoe hij, op een uiterst listige wijze, de mens in verleiding brengt.

 

 

Geen opmerkingen: