3/20/2022

Mrt. 20, 2022 GTB 485.

Mrt. 20, 2022
GTB 485.

DE HAAN KRAAIDE VOOR DE LAATSTE KEER. VELEN KOMEN ER NU ACHTER DAT ZIJ DE BOOT GEMIST HEBBEN, ZIJ STAAN ALLEEN OP DE KADE TE ZWAAIEN.
HADDEN ZIJ ZICH NU MAAR AANGESLOTEN BIJ HET GOEDE......


Het net sluit zich,

 Beter laat dan nooit, de boot is nog te bereiken met een speed bootje....
Het is wel aan de late kant.

Ook deze week zijn er weer zware acties geweest.
De Russen hebben een militaire WEF basis gebombardeerd, waar minstens 10.000 mensen waren. Een basis in de Ukraine , waar speciale WEF eenheden uit het westen de Ukraine nazi Forces aan het trainen waren in tactiek en nieuwe wapens uit het westen....
Voor 400.miljoen aan nieuwe wapens waren daar reeds gelegerd.

Een gezamenlijke acties van de special forces van de Russen in samenwerking met de space forces zorgden voor een vernietiging van de militaire equipment.
Zij konden echter niet voorkomen dat er zo’n 280 mensen daardoor werden gedood. Vrijwilligers, legionairs, amerikanen, Fransen, Engelsen etc . Allen, om de Ukraine nazi krachten te versterken.....
Maar het zijn wel ,hoe je dat ook moge noemen, dodelijke momenten.

In de U.S.A, de regio Blue Ridge Mountains, buurt van Virginia, mount Weather, daar zijn zij , de
special Delta forces , een ondergrondse FEMA basis binnen gedrongen. Een zeer groot zenuw centrum complex met ondergrondse bunkers. Daar hebben zij het daar gebaseerde EBS systeem overgenomen.
Het Emergy Broascast System.
Daarmee kunnen alle tv en radio programma’s, alle telefoons telefoon conversaties etc. worden onderbroken en rechtstreeks een mededeling van de president van de USA ( Trump, ) ontvangen.

Fema bleek eerder in handen te zijn van de Cabal, i.p.v. in de goede handen.
Ook dat is nu gecorrigeerd. Dat werd ook tijd. 

Iedereen weet dat Fema ca. 800 kampen gebouwd heeft waar zij ongeveer 1,5 miljoen mensen kunnen opbergen. Bijvoorbeeld voor mensen, die niet ingeënt willen worden met giftige stoffen.

Het zenuw centrum is nu overgenomen, niet vernietigd. De White Hats hebben dat systeem nodig voor gebruik.
Waarschijnlijk gaan die kampen nu gebruikt worden om cabal leden op te sluiten. Het is ook verbonden met het ondergrondse netwerk van tunnels en autobanen; en een super trein stelsel verbinding.

U weet intussen dat de hele wereld onder de grond verbonden is door een super monorail trein transport stelsel, die magnetische voortstuwing heeft en die maximaal tweeduizend km per uur kan halen met deze nieuwe technology, die voor ons verborgen is gehouden, maar die wel door onze belasting stelsels betaald is geworden via S.O.S., het Special Operating Systems.

Al sinds 2019, is men al bezig in opdracht van Trump ( de Q forces) tunnels en Dumbs te verwijderen, schoon te maken, op te blazen en over te nemen van de Deepstate forces.
Daar deze ook gebruik gemaakt hebben van speciale extraterrestrial technology is deze overname erg pijnlijk en moeilijk, temeer, daar het ook wemelt van onschuldige geroofde kinderen, die vaak opgesloten in kooien, de grondstoffen leveren voor Andrenogroom drankjes voor de  duivelse elite.

Als U daarover meer wilt weten doe U eigen onderzoek op het internet., dan weet U ook meteen dat Hollywood opgehouden heeft te bestaan vanwege deze Andrenochrome....verjongings...vloeistoffen, die, by the way, ook echt werken.....
 

NOGMAALS; Het net sluit zich, het kan mij niet snel genoeg gaan....
GTB

Geen opmerkingen: