3/18/2022

EBS will Soon Be On! Het schuldgeld-systeem is dood.

 EBS - Gesara gedekt met goud 

Dat het spannende tijden zijn is wel duidelijk.
Echter niet zo heel veel mensen hebben in de gaten dat er een enorm event aan staat te komen.

Het is niet de “Great Reset’ die Klaus Schwab van het WEF voor ogen heeft maar deze reset gaat over de letterlijke bevrijding van de mensheid en de wereld uit de klauwen van de duistere FED SCHULDGELD krachten die de mensheid onder totale controle en slavernij wil brengen.
De illuminatie, de cabal, de fake news media, de Bilderbergers en allen die al duizenden jaren de mens in onwetendheid en onder controle hebben gehouden. 

Om de valuta te ondersteunen met Goud in het nieuwe QFS financiële systeem betekent dat er een digitaal Goud certificaat is dat zegt dat je dat stuk digitale valuta kunt inwisselen voor een echt Goud.
Dat betekent dat u ofwel een goudstuk ofwel door goud gedekt digitaal geld kunt gebruiken om een aankoop te doen.

Als we onze oude Fiat /EURO valuta inruilen voor de nieuwe Goud gedekte valuta, ruilen we in feite het hele oude ‘Cabal schuld slavernij Financiële Systeem’ in voor een gloednieuw, QFS Goud gedekt Financieel Systeem. 

De Centrale Bank van elk land zal deel uitmaken van hun ministerie van Financiën en niet meer in handen zijn van externe particuliere entiteiten zoals het Federal Reserve Bank systeem, die functioneren voor hun eigen hebzucht en agenda.

Er is genoeg goud of activa om deze valuta's te ondersteunen, in feite meer dan voldoende om een nieuw QFS monetair systeem voor de hele wereld te verwezenlijken en het te overspoelen met asset backed digitaal geld.

 Het oude schuldgeld-  systeem is dood, net zoals een oud slagschip dat niet meer functioneert en van weinig waarde is.  enkel zoals het al eeuwig was het MONOPOLY speelgeld van de cabal!!! En al het goud wat ze van de burgers gestolen hebben komt keert terug naar het VOLK . 

 We kunnen vaarwel zeggen en opgeruimd staat netjes, tegen het Cabal financiële systeem van schuldslavernij.

De Cabal creëerde oorlogen om hun doelen van overheersing en controle over de Mensheid te bereiken. Prijzen uit de jaren vijftig en geld zal meer waard zijn, gesteund door edelmetalen.
Veel mensen zullen terugkeren naar hun thuisland om hun landen/continenten weer op te bouwen en op te bouwen tot 1e wereld landen.

GESARA maakt miljarden vrij voor diegenen in 3e wereld landen. Daklozen zullen van de straat verdwijnen, geen armoede meer. Medische bedden voor iedereen. Natuurlijk als je de 1871 Act Of England terugdraait dan heeft de wereld een nieuwe samenstelling nodig om de rijkdom te delen.
EBS- Nesara/Gesara. Wanneer vindt de gebeurtenis plaats? 

President Trump zal voorafgaande aan de reset 7 presidentiële berichtgevingen versturen naar ieders telefoon wereldwijd; 7 berichten of 7 Trumpets = 7 Kingdoms.

Nogmaals het verwijderen van deze ACT, verwijdert het Gemenebest.
Alle Kroonverdragen worden verwijderd en we gaan naar 1776 Wetgeving.
Dat is waar we gaan naar de CASTLE ROCK Scenario. (ACTIVATIE van een WO3 scenario) DEFCON SCARE.

Alle rechters, advocaten en politie moeten zich terugtrekken op Aarde en 1776 Common Law leren. De corrupte worden allemaal gearresteerd door het leger.

De gebeurtenis zou ongeveer 3 dagen moeten duren.
Dan 10 dagen shutdown van de Aarde en Activatie van Militaire EBS (Emergency Broadcast Systeem) naar TV's & Radio's: wereldwijd.

Tegelijkertijd zullen alle regeringen wereldwijd worden stilgelegd, evenals verdere arrestaties worden uitgevoerd.

We zullen dan GESARA Blockchain Verkiezingen hebben. De toekomstige regeringen zullen 10% zijn van de grootte van wat ze nu zijn. 

Met allemaal nieuwe mensen.


Geen opmerkingen: