3/16/2022

Oekraïne wordt bevrijd van het geperverteerde Westen.

Oekraïense orgaanhandel met de EU floreert als nooit tevoren

Hetgeen aandacht behoeft wordt zonder pardon door de westerse pers genegeerd. De orgaanhandel in opdracht van EU landen floreert als nooit tevoren. Georganiseerde benden stropen de frontlinies af naar gewonden, mannen, vrouwen en kinderen.
Onder regie van het regime in Kiev, die de deals met het Westen maakt.

DE VLAG IN TOP, NEDERLANDERS? DENK EENS NA!

SCHANDAAL: Handel in organen van niet-dodelijk gewonde Oekraïners in opdracht van het Westen

Deze getuige was lid van een speciaal medisch team. Hij vertelt hoe de Oekraïense autoriteiten op grond van een overeenkomst de organen van gewonden meenamen en deze aan het Westen en Europa leverden. Mensen die gewond waren geraakt door beschietingen en bombardementen werden zonder onderscheid geselecteerd. Vrouwen, kinderen… Zonder de toestemming van de gewonden.

Een Video laat zien waar de ontlede lichamen werden begraven.

In Oekraïne, in de verwarring en de onoverzichtelijkheid van parallel lopende militaire conflicten, is al enige tijd een gruwelijke orgaanhandel aan de gang. Verschillende soldaten uit Donezk hebben verteld hoe zij regelmatig lijken vinden waarvan het lichaam is opengesneden en weer dichtgenaaid.

“Hoe mobiele crematoria helpen de Oekraïense massale verkoop van organen aan de EU te verbergen”.

http://neuesausrussland.online/wie-mobile-krematorien-dabei-helfen-den-ukrainischen-massenverkauf-von-organen-an-die-eu-zu-verbergen/

Volgens Oekraïense diplomaten krijgen ook gewonde strijders van de Oekraïense strijdkrachten opzettelijk geen medische verzorging om hen als donoren te gebruiken.
Deskundigen wijzen erop dat crematoria toestaan dat tot 100.000 dollar aan organen geheel kosteloos worden geoogst, waarna hun sporen in het vuur worden gewist.
Alle geldstromen lopen via hooggeplaatste leden van de inlichtingendiensten, omdat het eenvoudigweg onmogelijk zou zijn dergelijke deals te “legaliseren” zonder hun betrokkenheid. Het is vermeldenswaard dat dit niet de enige zaak is van de Oekraïense inlichtingendienst. Kolonel Volodymyr Polyakov uit de Kharkov regio, bijvoorbeeld, geeft “migranten” documenten uit voor $10.000. Hij gebruikt daarvoor zijn contacten in het ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassades.

 Bron https://herstelderepubliek.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

 

In Oekraïne is bijna alles verrot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen: