3/30/2022

Vrouw sterft door Creutzfeldt-Jakob na tweede Prik

Vrouw sterft door Creutzfeldt-Jakob na tweede Pfizer-vaccin

Als je medicatie (vaccins) promoot met de enorme hoeveelheid gevaarlijke en dodelijke bijwerkingen zoals inmiddels is gebleken uit de vrijgave van onderzoeks rapporten (op last van de rechter) door pfizer zelf en daarbij ook nog adequate medicatie (HCQ Zn en ivermectine) afwijst resp verbiedt dan ben je feitelijk een moordenaar.


Bijna iedereen die gevaccineerd is beginnen te klagen, over hun gezondheid.
Ook heel veel jonge GEZONDE sportmensen die prima condities voor de vaccinaties hadden vallen met bosjes om, of sterven.
Honderden meestal jonge atleten kregen in 2021 ernstige medische problemen nadat ze een of meer Covid-vaccins hadden gekregen.
Huiveringwekkende video van 75 atleten die instorten door hartfalen.
Honderden atleten zijn dood.
.

Bijna 400 atleten die volgens hen een hartstilstand of andere ernstige problemen kregen na het nemen van Covid-vaccins, waaronder 231 atleten zijn overleden.

Vier jonge voetballers binnen een week aan een hartaanval overleden. Waarom geen nauwkeurige onderzoeken na deze gebeurtenissen ?

Oud-Kamerlid haalt stevig uit naar Kuipers: ‘Er is maar 1 plek waar je thuishoort, voor een tribunaal’

Vorige week meldde De Telegraaf dat de opkomst bij de tweede booster onder 70-plussers tegenvalt. Het ministerie van Volksgezondheid hoopt dat het percentage nog gaat toenemen. Ook onder 18-minners is de animo voor de eerste booster ‘nog niet overdreven groot’, schrijft de krant.
De overheersende mening is dat de pandemie voorbij is.

Kuipers: corona is niet weg .
 Zorgminister Ernst Kuipers reageert op Twitter: “Juist nu we de coronamaatregelen loslaten en het aantal besmettingen hoog is, is het heel verstandig dat je de herhaalprik haalt als deze je geadviseerd wordt.

De extra prik zorgt ervoor dat je bescherming tegen het virus op peil blijft.”
Er staan bijna 2000 – overwegend kritische – reacties onder zijn tweet.

Voormalig Tweede Kamerlid Gabriëlle Popken haalt hard uit naar Kuipers.
“Met de wetenschap van nu, dit nog durven zeggen… dan is er maar één plek waar je thuishoort. Niet in een kabinet, maar voor een tribunaal.”

“Een juridisch orgaan dat vaststelt dat je willens en wetens mensen aanzet tot het nemen van een schadelijk, zo niet dodelijk middel,” voegt de oud- persoonlijk medewerker van Geert Wilders toe. En dat terwijl Gabriëlle Popken het meest zwijgzame Kamerlid van 2019 was, 3 woorden sprak ze berekende NRC handelsblad tijdens de debatten.

 

 

 

Geen opmerkingen: