3/23/2022

Mrt. 23, 2022 GTB 488.

Mrt. 23, 2022
GTB 488.

MEN PROBEERT STEEDS DE NAVO BIJ DE POLITIONELE ACTIES VAN DE RUSSEN TE BETREKKEN, MAAR DAT IS GEWOON ZELFMOORD.
ZONDER DE USA HEEFT VECHTEN TEGEN DE GOED GEORGANISEERDE
RUSSEN GEEN ZIN.


Erdogan van Turkije is inmiddels gearresteerd,
Hij is een top Kabal, die van plan was om Turkije tegen de Russen op te zetten. Maar dat lukte hem niet. Turkije neemt ook een sleutel positie in, maar daar over hoor je zeer weinig. Dat wordt door de Main Stream Media volledig genegeerd.

Zuiveringen vinden nu overal in Europa plaats.

In de Duitse deelstaten
Thuringen en Sachsen worden veel militaire politie eenheden waargenomen.
In Augsburg zijn vanmorgen geblindeerde bussen en Vans van de militaire politie ( geen gewone Polizei) waargenomen voor de Deutsche Bank. 

Men vermoedt een interne arrestatie golf. Dit zijn verklaringen van ooggetuigen aldaar....
De Dumbs( Deep Underground Militaire Base ) worden nu massaal geattacheerd, tenminste , die nog niet gecleand zijn geworden.

Met P8 Poseidon special vliegtuigen van de Airforce worden nu ook de zijtunnels van de hoofdverbinding tunnels wereldwijd in kaart gebracht.
Deze vliegtuigen hebben deep penetration radar aan boord en zijn uitermate geschikt om onderzee boten op te sporen, maar ook diep onder de grond liggende tunnels.
Dat verklaard ook de harmonica en spagetti vluchten over bepaalde gebieden op het land en boven de zee van dit soort vliegtuigen.

Door al dat gedoe ontgaat velen de officiële verklaring van de Canadese Authorities, dat 9 van de 10 covid doden volledig ( 3x) gevaccineerd zijn geworden. Dit is een patroon wat zich ook in Europa afspeelt. ( 86% is het daar genoemde percentage ).

De covid Hoax is razendsnel van het toneel aan het verdwijnen maar niet de processen.
Op 20/03/22 is er een monster Proces begonnen bij het Internatonal Criminal Court of Justice in Den Haag, Netherlands van
Dr. Reiner Fuellmich, een top Prozessanwalt  in Deutschland en Kalifornien (USA) 

Dr. Fauci, Bill Gates, Klaus Schwab en de CEO’s van de Big Pharma worden hier aangeklaagd wegens moord en doodslag en misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en misleiding van de bevolkingen.
Het is een soort Neurenberg 0.2 proces. Daar is het afwachten, maar de bewijzen zijn overweldigend.

Op oktober 15, 2021 , om 8 uur in de ochtend is in Guantanamo Bay een einde gekomen aan het leven van Hunter Biden, de zoon van de huidige gecloonde president Biden.
Onder het toeziend oog van Admiraal Crandall, General David H. Berger en luitenant Generaal John P. Braga, kwam er een eind aan dit zeer omstreden leven. Er werd geen ruchtbaarheid gegeven aan deze executie, zoals zoveel justitiële executies, die daaraan vooraf zijn gegaan.

U dient zich dus voor te bereiden op meerdere executies in het verleden, die niet bekend zijn gemaakt aan het grote publiek. In hoeverre deze mensen door beide zijden ( de Q Allianz troepen en de groep cabal/ illuminati) zijn vervangen door dubbelgangers of zelfs clones, zal later bekend worden gemaakt. 

Maar een ding, bereidt U zich maar vast voor op het idee dat mensen gecloond kunnen worden en dat op zeer korte termijn, al klinkt dat haast onmogelijk, mensen gecreëerd uit cellen , zonder ziel. Daarover later meer...

GTB.

🇷🇺🇺🇦 70% van de Oekraïense Marioepol is al onder controle van de DPR en de Russische Federatie .

 Dus ongeveer 70% van de residentiële ontwikkeling staat al onder controle van de troepen van de DPR en de Russische Federatie.
We schakelen de industriële zones uit - waar zowel onze eenheden als groepen neonazi's zich bevinden.
Het moet duidelijk zijn dat de communicatie met individuele aanvalsdetachementen uiterst onstabiel is en dat sommige straten meer dan eens per dag van eigenaar wisselen. Bovendien verandert de situatie snel.

De algemene schets van de situatie in Marioepol ziet er echter precies zo uit.

Onze mariniers verrichten heldhaftig, moedig werk met de hulp van het Somalische bataljon. Ondersteuning voor het opruimen - van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de DPR, met speciale troepen van de MGB en het 1e bataljon van de speciale troepen van de NM van de DPR, het 9e regiment, het 107e bataljon van de maffiareserve, evenals de moedige strijders uit de Tsjetsjeense Republiek. 

Nog een klein beetje te winnen! 

.
 

Geen opmerkingen: