4/23/2024

Voordelen van de oversterfte: Rutte dicht er de begroting mee.

Hilariteit op de Nederlandse tv over de torenhoge oversterfte de afgelopen jaren, die in de media werd gepresenteerd als ‘meevaller’.

Vorige week werd bekend dat de overheid jaarlijks honderden miljoenen euro’s bespaart doordat er de afgelopen jaren tienduizenden Nederlanders meer zijn overleden dan verwacht.

‘De oversterfte heeft ook een onverwachte plus, ieder nadeel heeft z’n voordeel immers: de overheid bespaart er flink geld mee’, schreven de media. Al die mensen ontvangen immers geen AOW meer en hoeven ook niet meer naar de dokter of het ziekenhuis. Het kabinet dicht er de begroting mee.

“Die oversterfte werd gepresenteerd als bonus, een meevaller,” zei Roos Abelman donderdag in het tv-programma ‘Dit was het nieuws’.
“Er zijn dus heel veel mensen eerder doodgegaan. En dat scheelt dus in AOW-uitkeringen.”

De mensen die myocarditis of kanker en andere slopende ziekten hebben opgelopen worden ook nog even in hun gezicht uitgelachen..

Bekijk de video nog maar eens waarop een door de duivel bezeten van Ranst en collega Ab Oosterhaus lachend aan een zaal collegae uitleggen, hoe je de bevolking moet belazeren, zodat ze in angst raken voor het virus. En de zaal met zogenaamde medici barstte in lachen uit, zooooo leuk.

   Kanniet wachten tot de oversterfte onder de groep daders van start gaat !!

Marc van Ranst ft. Ab Osterhaus - How to sell a pandemic/vaccine (2019)



Geen opmerkingen: