4/23/2024

Digital IDs could be used to track the unvaccinated:

 Niemand minder dan koningin Maxima zei tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in januari dat het voordeel van een digitale ID is dat je weet wie wel of niet gevaccineerd is.

Oprichter van het World Economic Forum Klaus Schwab zei bij de lancering van de Great Reset in 2020 dat de Vierde Industriële Revolutie zal leiden tot de versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteiten.

Als je de Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie combineert, krijg je transhumanisme en de metaverse, waarbij individuele en nationale identiteiten verdwijnen, aldus Hinchliffe.

 

Vraag me af hoe je een parallelle wereld kunt opbouwen als er totale tirannie is in de maatschappij. De mens zal zich zelf niet vernietigen.
Zijn toch al veel te veel mensen ‘wakker’. En het wordt nog meer: komt nog een ‘dna-upgrade’ van ‘god’ en volgens mij gaat in augustus ongeveer ‘de kaft van het schorem’ gescheiden worden.
Zou wel eens kunnen dat binnenkort het hele ‘rituele kindermisbruik’ zich gaat openbaren

De Ideologie van het Globalisme (WEF) is niet nieuw.

De eerste stappen werden gezet in 1969 en de 1e bijeenkomst in 1971 zonder daar ruchtbaarheid aan te geven.

Kissinger heeft hier een grote dubieuze rol ingespeeld zoals in de gehele politiek van de VS. Het gedachtegoed van het WEF, WHO etc. is gebaseerd op de Eugenetica, een strategie waar de nazi's graag gebruik van maakten (DE ENDLÖSING).
De populatie uitdunnen, in de actualiteit onder de noemer van HET REDDEN VAN DE PLANEET.

Klaus Schwab stamt uit een familie van wapenproducenten en collaboratie met de nazi's. Is dus een perfect boegbeeld van deze criminele en corrupte organisatie.
De infiltratie van deze Nazistische Gang in het Nederlandse politieke veld is 100%. Het Kartel en de demissionaire geloofsgenoten van deze sekte zijn NSB’ers die het volk hebben verraden en rijp zijn voor een nieuw NEURENBERG TRIBUNAAL. Het meest walgelijke van deze types is dat ze met hun hypocriete verachtelijke smoelwerken op 4 mei het gore lef hebben te herdenken terwijl ze Nazistische beginselen van het WEF en de rest van het Globalistische uitschot aanhangen.

Ik kijk dus dan ook niet naar herdenkingen op de NPO. Ik doe dat persoonlijk in mijn eigen omgeving en in stilte uit respect voor alle slachtoffers.

Geen opmerkingen: