3/17/2022

Wat zal het eerste ontbinden, de NATO of de EU?

Kolonel Macgregor van het Amerikaanse leger: Poetin’s doel in Oekraïne “Bijna bereikt.

De oorlog is, in alle opzichten, beslist,” zegt de voormalige militaire topambtenaar.

 
Voormalig kolonel Douglas Macgregor
van het Amerikaanse leger schoof dinsdag aan bij The Grayzone podcast om zijn laatste gedachten over de zich ontwikkelende crisis in Oekraïne te delen.

Auteur en Grayzone presentator Aaron Maté vroeg de kolonel naar het narratief dat Oekraïne een grotere strijd heeft geleverd dan Poetin verwachtte en de Russen een militaire nederlaag toebrengt, 

Macgregor legde onomwonden uit dat de realiteit van de situatie is dat de overgebleven Oekraïense eenheden geïsoleerd en in verschillende vestingen omsingeld zijn.

Het Oekraïense leger is slechts in staat tot kleine, “speldenprik”-aanvallen op onbeduidende objecten, beweerde hij, en zei: “De oorlog is dus, in alle opzichten, beslist.”

De kwestie voor de Russen, merkte Macgregor op, is hoe men militaire vooruitgang kan boeken met beperkte burgerdoden en materiële schade.

“Poetin heeft van het begin af aan zeer strikte orders gegeven dat zij deze dingen moesten vermijden,” legde hij uit.
“Het probleem met het vermijden ervan is dat het de voortgang van de operatie zodanig heeft vertraagd dat het valse hoop heeft gegeven aan zowel de Oekraïners, maar ook is aangegrepen door mensen in het Westen om te proberen de wereld ervan te overtuigen dat er een nederlaag aan de gang is, terwijl in feite het tegendeel het geval is.”

Verder zei Macgregor dat Poetin snel de overwinning zou kunnen behalen als hij het leven van de burgers zou veronachtzamen en zijn volledige militaire macht op Oekraïne zou loslaten, maar dat hij blijft kiezen voor de moeilijkere en vreedzame weg.

Bericht Infowarsarmy.com.

De grootste leugen die uit de Westerse media komt, vertelde Macgregor aan de podcast-hosts, is dat Rusland zijn soldaten zou opdragen om opzettelijk Oekraïense burgers te vermoorden.” Ook dat zijn weer valse beschuldigingen, en deze keer van de hoogste graad. Net zoals met het vax programma.

 En dit is pas het begin, want ook alle ex Oostblok landen zullen uit de NATO en de EU moeten.

Finland en Zweden mogen onder geen beding bij de NATO komen en moeten neutraal blijven.
Tevens zal Duitsland opgeheven worden en weer hun oosten moeten gaan missen, in tijden van de DDR.
Voor Nederland zal het zelfde gelden. 

Dus beide uit de EU en de NATO.

Want beide landen hebben openlijk wapens geleverd aan Oekraïne en daarmee de wapenstilstand van 08-05-1945 eenzijdig hebben opgezegd.
Dat resulteert in dat ze nu beide rechtstreeks in oorlog zijn met Rusland. Terwijl Rusland de voorzitter is van de 4 SHEAF landen, waar Duitsland en Nederland onder vallen.
Dus beide uit de EU en de NATO.
Oostenrijk zal weer uit de EU moeten en weer een neutraal land worden. 

De SHEAF hanteert de Weimar grenzen van 1937 en toen was het oostelijke deel waar o.a Wenen ligt van Oostenrijk onder Russische gezag.

Zo ook moeten alle Amerikaanse kernwapens uit Europa. 

Het is nu wachten wat het eerste zal ontbinden, de NATO of de EU.

Hier zijn de banden van de VS met het Zionistisch Rijk. AIPAC: Congress just passed a record-setting $4.8 billion in security and missile defense funding for Israël.  Mogelijk gaan ook veel van die wapens naar de Ukraine, via Israël?

https://view.act.aipac.org/?qs=d93af821a46018468440e2f9475e9c2f627c2bf4ba4148591c1509e
3856b56a2197ee420857167d3fdc8a43165a4071415fcdba2005dc3dcee
584f1f2002b8c360f08526dc7f80af4e8c5e0c33dc7f9a










 

 

 

 

Geen opmerkingen: